Ne kadar cekim yapicaksin usta 2.İkinci çekim için kimlik istiyorlar
6000 için değmez kral çekim talebi hala duruyo öderse öder atmazsa yapacak bişey yokDost benim heryerde kimlik herşey olduğu için attım sen daha dikkatli oynuyorsan atma derim ama sen bilirsin
6000Ne kadar cekim yapicaksin usta 2.
Dost ben 640 için attım ama atma sebebim çoğu yerde kimliğim var yani senin yoksa atma dediğim gibi
Havale çekme dostum sıkıntı yaşarsın benden sana dost tavsiyesi
Ödeme yapacağı da yok şu an çekim bile verilmiyor
Bakalım seninkini öderseDost ben 640 için attım ama atma sebebim çoğu yerde kimliğim var yani senin yoksa atma dediğim gibi
Dostum 2.çekimde kimlik istendi migelecek gibi notu dikkate alın red gelen çekimdeki
Attın ateşe beni yani ahahahahBakalım seninkini öderse
Yok kanka ben seninkini ödese bile atmam kimliğiAttın ateşe beni yani ahahahah
Çekimi iptal ettim kimlik attım kimlik onaylanmadı daha çekim de yapılmıyorİptal de olmuyo onay da almıyo öyle bekliyo bakalım
Site zort oldu desene senin kimlik de yalan oldu canlı desteğe bi bağlan istersenÇekimi iptal ettim kimlik attım kimlik onaylanmadı daha çekim de yapılmıyor
Bak 100 spin 2 betten verdiler 200 herkes yapardı 100 yatır 200 çek adamlar 100 TLye kimlik satın alıyor olabilirler hayırlısıSite zort oldu desene senin kimlik de yalan oldu canlı desteğe bi bağlan istersen
Hayırlısı be gülümBak 100 spin 2 betten verdiler 200 herkes yapardı 100 yatır 200 çek adamlar 100 TLye kimlik satın alıyor olabilirler hayırlısı
Golbettekini çekebildinmiBak 100 spin 2 betten verdiler 200 herkes yapardı 100 yatır 200 çek adamlar 100 TLye kimlik satın alıyor olabilirler hayırlısı