Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bjk-Alanya Şike Var Mı

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,971
24,183
113
Şimdi yarın malatya boş kaleye yada karsı karsıya kacırsa yada malatya kalecısı bir topa uzandan gol yerse şikemi mi dicez simdi bumu dur yani

Efes1903

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
25
15
3
Futboldan anlayan biri sike oldugunu net an lar bu macda. Alanya spor kacirdigi goller ve kaleci olucak karaktersiz in yedigi goller elimi cekio resmen 1-0 Dan sonra babacarin kacirdigi hele sikenin resmiydi. Bilerek rahat vuracagi topa kaydi dokunamadim havasi Verdi. Ne de olsa sergen in eski takımı.
O ki futboldan anlıyorsun babacarin golu atacak iken atmadığını idda ediyosun aç o zaman ankaragücü konya maçın da kaçan bir gol pozisyonu var onu izle.. 3 top direkten dönmüş pozisyonlar ortada samp gidiyo takım algi yapiyosun burada !

hakanyasinn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
259
67
28
Derbi kazanıcan gardas derbiler belirliyo genlde bu işleri bilirsin bedıltasın 2 mac kaybetme yada 3 mac berabere halkı var cok buyuk bi avantaj bu ve fb hepsını alıcak maclarının buda cok zor bi ihtimal ee bide ruh gibi oynadıklarını dusunursek belli olmaz tabi ama zor
Gs 2015 senesinde hiç derbi kazanmadan şampiyon oldu ne anlatıyon boş muhabbet yapıyon biraz şike vardır yoktur maçta bilinmez ama Türkiye ligi temiz değil zaten genel olarak herhangi bir kulüp için demiyorum

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,337
3,197
113
Şimdi yarın malatya boş kaleye yada karsı karsıya kacırsa yada malatya kalecısı bir topa uzandan gol yerse şikemi mi dicez simdi bumu dur yani
sıkıntı burda belirttiğin 2 olasılık bile zorken bu maçta fazlası olmuş dost.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,333
15,407
113
O ki futboldan anlıyorsun babacarin golu atacak iken atmadığını idda ediyosun aç o zaman ankaragücü konya maçın da kaçan bir gol pozisyonu var onu izle.. 3 top direkten dönmüş pozisyonlar ortada samp gidiyo takım algi yapiyosun burada !
Biz Kim algi Kim dost bizi Kim ipler

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,971
24,183
113
Bu ülke ne şikeler gördü bunlar tırı vırı kafa yormaya degmez

Efes1903

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
25
15
3
Biz Kim algi Kim dost bizi Kim ipler
Demek istediğim burası Tukiye ligi bu tip maçlar çok normal kaçan öyle goller varki birak onu boş kaleye atamiyolar örneğini geçen gördük. Denizli fb macındada. İlk yarı bariz goller kacırdı denizlili oyuncular şikemi yaptı yok ,besıktas trabzon macında akıl almaz goller kacirdı abubakar şikemi yaptı yok fb macındada abubakar şikemi yaptı dicez o.kadar atamadı ozaman fb samatta her mac şike yapıo :)

Apox

Unuttum demek bile hatırlamaktır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,167
505
113
Afedersinizde neyin şikesi olacak bu bi kasimpasaya yenildik diye fenerbahce yada galatasaray mi sandiniz besiktası eksik oyuncular vardi geldiler kadro duzenlemesini yanlis yapmisti duzeltti sergen yalcin gumbur gumbur oynatti takimi çamur atacaksiniz ya şerefiyle oynayan bi takima atın besiktas bu ligin ustunde futbol oynuyor yok şikeymiş yok hakem ayarlanmış geçin bu işleri

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,333
15,407
113
Demek istediğim burası Tukiye ligi bu tip maçlar çok normal kaçan öyle goller varki birak onu boş kaleye atamiyolar örneğini geçen gördük. Denizli fb macındada. İlk yarı bariz goller kacırdı denizlili oyuncular şikemi yaptı yok ,besıktas trabzon macında akıl almaz goller kacirdı abubakar şikemi yaptı yok fb macındada abubakar şikemi yaptı dicez o.kadar atamadı ozaman fb samatta her mac şike yapıo :)
Özeti izlesen kimse bana biseyler olduguna inandiramaz ama burasi net. Kaleci elini cekio gezalin topunu rahat alabilirdi

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,333
15,407
113
Afedersinizde neyin şikesi olacak bu bi kasimpasaya yenildik diye fenerbahce yada galatasaray mi sandiniz besiktası eksik oyuncular vardi geldiler kadro duzenlemesini yanlis yapmisti duzeltti sergen yalcin gumbur gumbur oynatti takimi çamur atacaksiniz ya şerefiyle oynayan bi takima atın besiktas bu ligin ustunde futbol oynuyor yok şikeymiş yok hakem ayarlanmış geçin bu işleri
Hakemlerden her hafta aglayan sizsiniz ama onu ne yapicaz

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,971
24,183
113
Şampiyon beşiktaş işte neyini tartışıoruz mac varmı maç nba dan :)

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,337
3,197
113
beşiktaşın oynadığı futboldan ziyade , rakibin kalecisinin ellerini açamaması ve rakibin forvetinin boş kaleye topu atamaması soru işareti burada

Efes1903

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
25
15
3
Özeti izlesen kimse bana biseyler olduguna inandiramaz ama burasi net. Kaleci elini cekio gezalin topunu rahat alabilirdi
O pozisyonu kale arkasından izle bazi acılar yaniltiyo kale arkasindan baktığın zaman kaleci topa uzak diğer direge yakın neredeyse hem top kaleciyi geçtikten sonra dönüyor üçüncüsu birazda top dışarı cikiyo gibi düşündü

yummy00

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,026
51,277
113
Tartışmaya kalp kırmaya deymez beyler açıkçası . Kimse kusura bakmasın koyu Fenerbahçeliyim şike var yada yok oynadığı futbolla bu sene şampiyonluğu Beşiktaş haketmiştir . Bu saatten sonra da yani Fenerbahçemizin şampiyonluğu zor Beşiktaşın Sivas ta da puan kaybedeceğini düşünmüyorum kaybetse kaybetse Galatasaray macında kaybeder neyse demem o ki Beşiktaş bu sene Bi mucize olmaz sa şampiyon olamazsa üzülmesin şampiyon olmuş kadar oynadılar yani adamlar tebrik ederiz bizim takımlarda Bi cacık yoktu bu sene Fb Gs olsun boştular. Ama Fenerbahçe nin kadrosu yavaş yavaş oturmaya başladı seneye şampiyonluğun favorisi olarak görüyorum

Apox

Unuttum demek bile hatırlamaktır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,167
505
113
Lan yoksa topu direğe vurduranlarda mi şike yapti allahh allaaahhhh gelde uyu simdi tüühhh koya koya geliyor Kartalım

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,333
15,407
113
Her hafta feneri dograyan bu hakemler ama. Nedense her hafta aglayan besiktas. Var sayesinde kac mac aldi bjk. Var a gidipte lehimize bir tsne sonuc cikmadi. Bu macda da sike besbelli taraftarlik yapicana alanyanin kacirdik lari ve kalecinin yediklerine bak at gozlugu ile bakma maca

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,971
24,183
113
Tartışmaya kalp kırmaya deymez beyler açıkçası . Kimse kusura bakmasın koyu Fenerbahçeliyim şike var yada yok oynadığı futbolla bu sene şampiyonluğu Beşiktaş haketmiştir . Bu saatten sonra da yani Fenerbahçemizin şampiyonluğu zor Beşiktaşın Sivas ta da puan kaybedeceğini düşünmüyorum kaybetse kaybetse Galatasaray macında kaybeder neyse demem o ki Beşiktaş bu sene Bi mucize olmaz sa şampiyon olamazsa üzülmesin şampiyon olmuş kadar oynadılar yani adamlar tebrik ederiz bizim takımlarda Bi cacık yoktu bu sene Fb Gs olsun boştular. Ama Fenerbahçe nin kadrosu yavaş yavaş oturmaya başladı seneye şampiyonluğun favorisi olarak görüyorum
Bana bunlarla gelin güzel objektif bi yorum bunu anlıolar biliolar fakat toz konduramıolar olay bu sadece seni tebrik ediorum ilk wonda payfix sözü veriyorum :)