- 35,305
- 15,642
- 113
Atın yiyin sabah sabah kazanalım ya hadi ya
Maç sürekli askıda1 3 ol sapla
Ya bir gol var 3 1 deplasman gibi geliyor ama favori evMaç sürekli askıda
Yatırım istiyo sonra bir kat çevrim yatırımın 5 katı çekimSebeb ?
Çok bekledi golYa bir gol var 3 1 deplasman gibi geliyor ama favori ev
Normalde hakkı 3 buçuk ya bu nasıl oluyor ya atması lazım ya Böyle Bir şanssızlık yok ki yaÇok bekledi gol
Deep direkten döndü Allah belanı versinÇok bekledi gol
Penaltı inceleniyorDeep direkten döndü Allah belanı versin
Muro'nun verdiği her maç anında pen6 dünden beriPenaltı inceleniyor
İmkan olsa yardımcı olurdum dost ama biliyorsun uzun süre ıssız kaldık hamd olsun çalışıyoruz ayligida aldikmi kralligimizi kurarız yine herkese yardım ederizYatırım istiyo sonra bir kat çevrim yatırımın 5 katı çekim
Canını sıkma murocan aylığı alınca kaldiririz seni ayagaAt artık namussuz takım at artık ya rol paramız çıksın ya
Bir 3 görüyorum orayı Ya bir türlü atmadı ya+7 verdi
OlacakBir 3 görüyorum orayı Ya bir türlü atmadı ya
Ya Böyle şanssızlık yok Fero ya Kur'an çarpsın yaCanını sıkma murocan aylığı alınca kaldiririz seni ayaga
Olmaz sa sendeyiz apocan fiximiz mevcut sendeOlacak
Öyle ya bazen bilgi yeterli olmuyor ters gittimi gidiyorYa Böyle şanssızlık yok Fero ya Kur'an çarpsın ya
Aynen şu maaşlar yatsayduİmkan olsa yardımcı olurdum dost ama biliyorsun uzun süre ıssız kaldık hamd olsun çalışıyoruz ayligida aldikmi kralligimizi kurarız yine herkese yardım ederiz
Düşünmen yeter süresi yoksa maaşta çekerim 5inde yatıyor silinirse de nasipİmkan olsa yardımcı olurdum dost ama biliyorsun uzun süre ıssız kaldık hamd olsun çalışıyoruz ayligida aldikmi kralligimizi kurarız yine herkese yardım ederiz