- 268
- 43
- 28
5 dolar veriyor min 50 dolar çekim max sinir yokArkadaşlar konuyu yeni gördüm özet geçebilecek varmı
5 dolar veriyor min 50 dolar çekim max sinir yokArkadaşlar konuyu yeni gördüm özet geçebilecek varmı
Yok dost doğs olarak yazdimDogecoin adresi yazmadın değil mi? Dogs farklı doge farklı
Onaylanmış çekimin gelmiş olması lazım. Yanlış adrese mi talep verdin yoksa
Teşekkürler1 saatte geldi 2 defa iptal ettim
Kral sekamınaleyküm bende 5€ aldım 60küsür yaptım bunu nasıl çekicez rica etsem anlatırmısımDogecoin adresi yazmadın değil mi? Dogs farklı doge farklı
Memo kodu yazmış mıydınBu degilmi?
VarBu degilmi?
Kripto borsa hesabın var mıKral sekamınaleyküm bende 5€ aldım 60küsür yaptım bunu nasıl çekicez rica etsem anlatırmısım
Bendede dönüp duruyor. 10 kere denedim çekemedim. Deli erri beni.
Aynı sorun bende de var iptal ettimBendede dönüp duruyor. 10 kere denedim çekemedim. Deli erri beni.
Onun yazmadım işte Memo kodu neMemo kodu yazmış mıydın
Birde şöyle bir problem var. Sadece telegram üstünden girebiliyorum siteye. Telefon ile kayıt oldum mail yazmadım hiçbir yere. Normal site adresinden girmeye kalkınca maille giriş var. Ben şifre olusturmadım mail adreside yok. Giriş yapamıyorum doğal olarakAynı sorun bende de var iptal ettim
Çekimde en alta memo kodu yazılıyor. Yazmadıysan geçmiş olsun. Daha birşey yapamazsın ona.Memo kodu yazılacak yer yoktuki
Deposit adres yazan kısmın altında yazıyor Memo kodu yazman gerekli coinlerini kaybedebilirsin diyorBu degilmi?