- 2
- 0
- 1
Daha gelmedi pending yazıyor. Telefon doğrulaması yaptım ama kimlik doğrulama sini yapmadım. Acaba etkiliyor muKanka bende 60 dolar çekim verdim 3 saat oldu gelmedi daha senin çekimin hesabına geldi mi
Daha gelmedi pending yazıyor. Telefon doğrulaması yaptım ama kimlik doğrulama sini yapmadım. Acaba etkiliyor muKanka bende 60 dolar çekim verdim 3 saat oldu gelmedi daha senin çekimin hesabına geldi mi
Evet 2050 TL son cektigimdeOrdan banka hesabına çekebildin mi peki
48 dolar çektim benEvet 2050 TL son cektigimde
Olm paran gelir ben 670 usdt çektim yolladi ben çekerken dogs coin yüksekti 500 yazdığına bakma şimdi burda gelir relax dogs adresini yazınca meme adresini de girdiysen biisi olmaz o adresi girmediysen coinler kayboluyorBekleyen yazıyor çekimi gelen var mı acaba Ekli dosyayı görüntüle 701699Ekli dosyayı görüntüle 701699Ekli dosyayı görüntüle 701699
Etkilemiyor kral çekimin bu bakiyelerden fazla olsaydı doğrulama isterdiDaha gelmedi pending yazıyor. Telefon doğrulaması yaptım ama kimlik doğrulama sini yapmadım. Acaba etkiliyor mu
Yazdım hepsini yazdım meme yi de dogs adresinide yazdım binance ye çektim bekliyorumOlm paran gelir ben 670 usdt çektim yolladi ben çekerken dogs coin yüksekti 500 yazdığına bakma şimdi burda gelir relax dogs adresini yazınca meme adresini de girdiysen biisi olmaz o adresi girmediysen coinler kayboluyor
Bro üye olup bi kod yazmıştım ama inanki hatırlamıyorum telegram da bi forumda görmüştümKardeşim üyelik yokmuş benim buraya deneme kod falan varmı
Binance den nasıl banka hesabıma çekerim pekiOlm paran gelir ben 670 usdt çektim yolladi ben çekerken dogs coin yüksekti 500 yazdığına bakma şimdi burda gelir relax dogs adresini yazınca meme adresini de girdiysen biisi olmaz o adresi girmediysen coinler kayboluyor
Bana hemen eklenmişti kod girince. Ama sanırım canlıya bağlanınca da ekleniyor desteğe bir sorun istersenizİlk 3 dolar hemen ekleniyormu yoksa 24 saat sonramı
Canlıya bir sor istersen üye olunca da direk ekleniyor galibaKardeşim üyelik yokmuş benim buraya deneme kod falan varmı
Ben üye oldum nerden nasıl alcaz 3 dolarıYalnız cloudbet konusuna mrgamb sitesinden aldığım denemeyi yazmışım kafa gitmiş benim çok özür diliyorum ama üye olmayan varsa mrgamb üye olsun denemeyi alsın çekim yaptım iki defa geldi. 5 gün boyunca 3 dolar veriyor 15 yap çek. Herkese bol şans beyler
Canlı desteğe yaz istersen broBen üye oldum nerden nasıl alcaz 3 doları
Yada hesap vip yeniden yükle de orda da olabilirBen üye oldum nerden nasıl alcaz 3 doları
Ben mrgamb a hic yatirim yapmadim. 1 kere cekim yapmistim. 7 gundur aliyorum. Muhtemelen bu gun 8. Yi de verecek. Normalde 5 gun yaziyor. Umarim son kez bir cekim yapabilirim. 5 parasiz kaldim.Yalnız cloudbet konusuna mrgamb sitesinden aldığım denemeyi yazmışım kafa gitmiş benim çok özür diliyorum ama üye olmayan varsa mrgamb üye olsun denemeyi alsın çekim yaptım iki defa geldi. 5 gün boyunca 3 dolar veriyor 15 yap çek. Herkese bol şans beyler
Aynen veriyor o öderler umarım 5 ten sonrakikeriBen mrgamb a hic yatirim yapmadim. 1 kere cekim yapmistim. 7 gundur aliyorum. Muhtemelen bu gun 8. Yi de verecek. Normalde 5 gun yaziyor. Umarim son kez bir cekim yapabilirim. 5 parasiz kaldim.
Bakalim. Simdi kontrol ettim tekrar, bu gece 8. Yi alacam. Umarim cekim veririm de bi denemis olurumAynen veriyor o öderler umarım 5 ten sonrakikeri
Çevrime nereden bakıyoruz ağalarBakalim. Simdi kontrol ettim tekrar, bu gece 8. Yi alacam. Umarim cekim veririm de bi denemis olurum
Cevrim derken cloudbetti soruyorsan 100 bin doge coin olunca, mr gamb i soruyorsan 15 dolar olunca cekim veriyorsun. Cevrim yok yaniÇevrime nereden bakıyoruz ağalar