- 1,168
- 560
- 113
50 Freespin aldım 3 lira çıktı toplam 4.66 TL ile kapattık
Yatirimlimi degilmiS.a alan varmı bilmiyorum ama almayan varsa alabilir beyler canlı desteğe sormaniza gerek yok promosyon koduna Dark4betFreespin yazmaniz yeterli bol kazanaclar..
m.Dark4bet10.com
50 yatırım istiyorlar reis başta yok dedilerYatirimlimi degilmi
Ben çektim dostum ana paran şuan 150 mı para yatırdın galiba 75 75 iki kupon yapArkadaşlar çekim yapan oldu mu bu siteden bana saçma bişey söylediler yatırım artı freespin den kazandigim 100 TL'yi 1.40 tan çevirin diyorlar ne diyorsunuz yatırım mi Ekli dosyayı görüntüle 71571
Eyw kardeşim yatıracam o zamanBen çektim dostum ana paran şuan 150 mı para yatırdın galiba 75 75 iki kupon yap
Çekersin kardeşim sorun olmazEyw kardeşim yatıracam o zaman
Tek kupon oynuyorum dostum iki kupon riskli.ya gelir ya gelmez artık şansa bakalimSonra gelirse ikiside iyi çekim verirsin
Dostum ben iki kupon yaptım biri geldi biri patladı
Yarına maç aliyorum cyber oynamayacam gider yoksaDostum ben iki kupon yaptım biri geldi biri patladı
Yarına niye bırakıyor bi tane cyber maçına 1.5 üst gir tamamdirYarına maç aliyorum cyber oynamayacam gider yoksa
Tottenham b.munih maçına 1.5 üst al geç kenara keyfine bakYarına maç aliyorum cyber oynamayacam gider yoksa
Cyberde çok kaybettim kardeşim nasıl sonuçlanacağını kestiremiyoruz yarına bırakmıyorum yarına maç aliyorum yarınki maçlara kupon yapacam acelesi yokYarına niye bırakıyor bi tane cyber maçına 1.5 üst gir tamamdir
Sen bilirsin ama b.munih maçı gelirdi 1.5 üst katdesimCyberde çok kaybettim kardeşim nasıl sonuçlanacağını kestiremiyoruz yarına bırakmıyorum yarına maç aliyorum yarınki maçlara kupon yapacam acelesi yok
75 TL atıyorum o maça iki kupon yapalım o zamanTottenham b.munih maçına 1.5 üst al geç kenara keyfine bak