- 268
- 125
- 43
165 verdiOburude gelecek allahın izniyle kardeşim çok güzel sevindim 75e ne verdi
165 verdiOburude gelecek allahın izniyle kardeşim çok güzel sevindim 75e ne verdi
Aman iyi iyi kardesim site kazanacagina sen kazan cok sevindim valla165 verdi
Kasa kaç suan165 verdi
Param artı bonus kazancım geldi.totenham gelirse 116 TL dediğim gibi 50 TL papara atarım sanaKasa kaç suan
Sen kazanda gerisi önemli değil be kardeşim para pul geçici yeterki kazaninParam artı bonus kazancım geldi.totenham gelirse 116 TL dediğim gibi 50 TL papara atarım sana
Totenham1 bir gol kaldı hadi bakalimParam artı bonus kazancım geldi.totenham gelirse 116 TL dediğim gibi 50 TL papara atarım sana
Sevindik mi birlikte sevinelim kardeş beraber kupon yaptık paylasmak guzeldirSen kazanda gerisi önemli değil be kardeşim para pul geçici yeterki kazanin
Dostum sanki ben yardımcı olmadım yaniSevindik mi birlikte sevinelim kardeş beraber kupon yaptık paylasmak guzeldir
Valla geldi be geldi be oda geldiiiii güle güle harca güzel kardesimSevindik mi birlikte sevinelim kardeş beraber kupon yaptık paylasmak guzeldir
Dostum İsmet kardeşi dinledim yarına biraksaydim belki daha fazla belki daha az kazanirdim nedense içimden onun dediklerini oynadım bidahakini birlikte oynarız dost özürDostum sanki ben yardımcı olmadım yani
Tebrik ederim kazandın iki kuponda geldi çok sevindim beeDostum İsmet kardeşi dinledim yarına biraksaydim belki daha fazla belki daha az kazanirdim nedense içimden onun dediklerini oynadım bidahakini birlikte oynarız dost özür
Eyw sağol kardeş çekim verecem umarım yatırımdan sonra bu kadar süre geçmesi gerek demezler.ozelden papara no atValla geldi be geldi be oda geldiiiii güle güle harca güzel kardesim
Tmm kardeşim teşekkür ederim atıyorum kesene bereketEyw sağol kardeş çekim verecem umarım yatırımdan sonra bu kadar süre geçmesi gerek demezler.ozelden papara no at
Twitterden seni takipteyim seni oraya gelebilir misinTmm kardeşim teşekkür ederim atıyorum kesene bereket
Geliyorum kardesimTwitterden seni takipteyim seni oraya gelebilir misin
Özelden yazdım sana tweterdaTwitterden seni takipteyim seni oraya gelebilir misin
Ee ne olacakmış şimdi pekiO değil de cyber çeveime dahil değilmiş şaka gibiEkli dosyayı görüntüle 71589