- 6,808
- 3,116
- 113
At korkma gelir ben kefilim o maca75 TL atıyorum o maça iki kupon yapalım o zaman
At korkma gelir ben kefilim o maca75 TL atıyorum o maça iki kupon yapalım o zaman
İsmet kardeşim ben cyberden anlamıyorum valla sizi dinleyecem ya çatar ya batarMarsilaya 2.5 üst al diğer kuponda geç seyret
Al al getirriz beraberİsmet kardeşim ben cyberden anlamıyorum valla sizi dinleyecem ya çatar ya batar
Hemen al başladı maclarİsmet kardeşim ben cyberden anlamıyorum valla sizi dinleyecem ya çatar ya batar
Aldık bakalım şans bizimle olsunHemen al başladı maclar
Iki maça da ayrı ayrı 75 mi attinAldık bakalım şans bizimle olsun
Marsilya yedi hadi bakalim getirecem iki kuponudaAldık bakalım şans bizimle olsun
Evet aynen öyle yaptım gelirse 50 tlsi senin gelmezse küfürü yersin İsmet umarım yanlış yapmadım telaşla kupon yapmayaIki maça da ayrı ayrı 75 mi attin
Gelecek reis sıkma canını allahın izniyle getircezEvet aynen öyle yaptım gelirse 50 tlsi senin gelmezse küfürü yersin İsmet umarım yanlış yapmadım telaşla kupon yapmaya
Marsilya 2Evet aynen öyle yaptım gelirse 50 tlsi senin gelmezse küfürü yersin İsmet umarım yanlış yapmadım telaşla kupon yapmaya
ŞakaEvet aynen öyle yaptım gelirse 50 tlsi senin gelmezse küfürü yersin İsmet umarım yanlış yapmadım telaşla kupon yapmaya
Dostum gelsin sıkıntı değil o yarın çekerizDostum yanlız 09-23 arasında çekim talebinde bulunabilirsin
Gece çekim var kardeşim bn sordum dunDostum yanlız 09-23 arasında çekim talebinde bulunabilirsin
Bakalım Marsilya gelebilir totenham daha gol yok2 maçda gelecek ya hissettim inan bana
Oburude gelecek allahın izniyle kardeşim çok güzel sevindim 75e ne verdiBiri geldi