- 268
- 125
- 43
Paran ben de yarın spordan 1.40 tan çevirmem gerekliymiş kazanç silinmedi yaniEe ne olacakmış şimdi peki
Paran ben de yarın spordan 1.40 tan çevirmem gerekliymiş kazanç silinmedi yaniEe ne olacakmış şimdi peki
Para önemli değil reis yeterki kazanda gerisi önemli degilParan ben de yarın spordan 1.40 tan çevirmem gerekliymiş kazanç silinmedi yani
Gece mac var bakayım bi kafamıza yatan olursa soyleyim sanaParan ben de yarın spordan 1.40 tan çevirmem gerekliymiş kazanç silinmedi yani
Eyw sagol iyi insan sözümü tutmamak için dile getiriyorum benim içimden geldi sana yollayacam dedimPara önemli değil reis yeterki kazanda gerisi önemli degil
Allah razı olsun düşünmen bile yeterEyw sagol iyi insan sözümü tutmamak için dile getiriyorum benim içimden geldi sana yollayacam dedim
Garanti oynayalım en iyisi her sabahın hayrı vardır yarına mı kalsın acabaGece mac var bakayım bi kafamıza yatan olursa soyleyim sana
Pardon tutmak için yazacaktım anladın senAllah razı olsun düşünmen bile yeter
Nsl dersen buz hokeyi geçerli ise sağlam iki mac bulalım reis yada sen yarın istediğin gibi oyna nsl dersenGaranti oynayalım en iyisi her sabahın hayrı vardır yarına mı kalsın acaba
Numaramı verim whatsap yok reis normalden msj atabirim ancakSenin için sıkıntı yoksa telefon nonu özelden at whatsap kullanıyorsan ordan yazım sana
Tamam olurNumaramı verim whatsap yok reis normalden msj atabirim ancak
Ula dayı oğlu yazdık boşuna üye yaptın la hiç birşey verdikleri yokS.a alan varmı bilmiyorum ama almayan varsa alabilir beyler canlı desteğe sormaniza gerek yok promosyon koduna Dark4betFreespin yazmaniz yeterli bol kazanaclar..
m.Dark4bet10.com