Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Diş Ağrısı

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,556
9,635
113
[UOTE="dridvan527, post: 6304654, member: 108282"]
Kalan yerler işe yarıyor çekmek dişsiz bırakacak bir kaç milim kırık dişin faaliyetine etki etmez
[/QUOTE]
Diş ölü ise çektir onu zarar verir

Mayko78

İnsanoğlu nankörun ta kendisidir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,615
12,928
113
Beyler didim çok kötü ağrıyor ne yapsam geçmedi napabilirim uyutmuyor
Vallaha gardaş al bı 35 lik yeni rakı yaninada sert peynir hem ağrıyan dişe gargara yap hem iç mis gibi

nazceso

Ganlı köyneğin gele🤦
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
692
175
43
Bir kere degdireyim.hic bir şey kalmaz söz 😁doktora git özele cektir kurtul

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,670
4,876
113
Diş ağrısını sonuna kadar çekmiş biri olarak ya bu kadar acı olur mu en son kendimi 5. kattan atacaktım.

Yok ağrıyan yere buz bas, zeytinyağı dök. Hepsi palavra.

Şimdi en yakın diş hastanesine gidiyorsun devlete ağrıyan yeri uyuşturuyorsun güzel bir uyku çek sabah yine ağrıyacak.

Sabah ağrımadan hemen özelde dişçi bul. Kurtulması mümkünse çektirme direk kanal tedavisi yoksa çektir gitsin.

Ne adamlar gördüm adam 6 tane arveles içmiş midesini delecek.

Geçmez bu ağrı yapacağın tek iş orayı uyuşturmak. Başka yolu yok bunun. Diş ağrısı erkek adamı bile ağlatır.

Araba sürerken ağlaya ağlaya gittim çevre yolunda en son kendimi tırın önüne atacaktm.

Ama uyuşturdular sabah dişçide hallettim. Böyle triplere girme sana ne dediysem direk yap acı çekmeyeceksin.
Atasözüdür..

Erkeğin bi Diş ağrısı Birde S.. Ağrısı çekilmez..

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
411
171
43
Rakı yüzde bin çözüm ama bence kulak ağrısı daha kotu

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,292
1,289
113
Diş ağrısını sonuna kadar çekmiş biri olarak ya bu kadar acı olur mu en son kendimi 5. kattan atacaktım.

Yok ağrıyan yere buz bas, zeytinyağı dök. Hepsi palavra.

Şimdi en yakın diş hastanesine gidiyorsun devlete ağrıyan yeri uyuşturuyorsun güzel bir uyku çek sabah yine ağrıyacak.

Sabah ağrımadan hemen özelde dişçi bul. Kurtulması mümkünse çektirme direk kanal tedavisi yoksa çektir gitsin.

Ne adamlar gördüm adam 6 tane arveles içmiş midesini delecek.

Geçmez bu ağrı yapacağın tek iş orayı uyuşturmak. Başka yolu yok bunun. Diş ağrısı erkek adamı bile ağlatır.

Araba sürerken ağlaya ağlaya gittim çevre yolunda en son kendimi tırın önüne atacaktm.

Ama uyuşturdular sabah dişçide hallettim. Böyle triplere girme sana ne dediysem direk yap acı çekmeyeceksin.
Aynılarını yaşamışımdır.gece diş acile gitmek gerekiyor ki çoğu şehirde gece diş acil yok.sana da diğer arkadaşa da tavsiyem eczaneden reçetesiz bir şekilde lidokain al %10 seyreltilmiş çözelti sprey halinde satılıyor.2-3 fıs sıkıyorsun uyuşuyor

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,711
6,506
113
Gecmis olsun dost en lanet olay dis agrisi

Efean06

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
60
11
8
Kesin ve net çözüm söylüyorum sana diş şinol yada karanfil yağı al pamuga bastır ağrıyan yere koy 5 dk sızın geçer ama agazin uyuşur yediğin seyden tat alamazsın 5 6 saat