Verdim ya dostum 2 tane tek yukarı bak 😁@Dogukan59 hocam eskileri bırakalımda İZMİR Başlıcak tek ver tek
Verdim ya dostum 2 tane tek yukarı bak 😁@Dogukan59 hocam eskileri bırakalımda İZMİR Başlıcak tek ver tek
koca dağ benim dünkü çalışmamda tek çıktı zaten diğer hırçına güvenemiyorum nedense ama çok atta yazarızVerdim ya dostum 2 tane tek yukarı bak 😁
Hırçın geçilmez dostumkoca dağ benim dünkü çalışmamda tek çıktı zaten diğer hırçına güvenemiyorum nedense ama çok atta yazarız
ya startta kalırsaHırçın geçilmez dostum
Kalmaz normal çıkar yarış tam ona göre gidecek sana bir at veriyim tabelada sen tek atamazsın ama bulundur tabelada 2 numara boraks ben onun yanına at yazmam çokta sürpriz çıkar bulundur kuponunda bende kuponumu buraya atarım oynayıncaya startta kalırsa
var zaten bende 4 at çıkarmışım tabelaya sıralamam 6-2-4-3 orasıKalmaz normal çıkar yarış tam ona göre gidecek sana bir at veriyim tabelada sen tek atamazsın ama bulundur tabelada 2 numara boraks ben onun yanına at yazmam çokta sürpriz çıkar bulundur kuponunda bende kuponumu buraya atarım oynayınca
yazdığın gibi gelsin
141 lira kupon dedigim gibi 7 numara kocadağ tek hepsi 3 ayak komple kapalı burada 2 at dışarda bura aslında 3 6 dışına çıkmazda neyseMaya hanım buranın bombası pencere bırakmışsın hocam sende
pist ıslak bu pisti kim seviyorsa ters sonuçlar doğurabilir141 lira kupon dedigim gibi 7 numara kocadağ tek hepsi 3 ayak komple kapalı burada 2 at dışarda bura aslında 3 6 dışına çıkmazda neyse
4 plase ya ama 6 numaranın jokeyini gördün mü nasil at bindi rezillik yoksa 6 rahat gelirmiş 😁4 kazandı
pist çok kötü ya sulu4 plase ya ama 6 numaranın jokeyini gördün mü nasil at bindi rezillik yoksa 6 rahat gelirmiş 😁