Nfs10 10 dan aldım nfs 1500 den aldım nfs2500 den nasıl alacazSlağa yatmaya başladı bunlar destek de yok iptaller ve bakiye sıfırlamalar başladı yakında konu kitlenir çekenlere tebrikler kalanlar bi şey beklemesin
Aynen öyle kral3-5 hesap açanlar çoğaldı tabi kapatirlar bizim millet doymaz ki aq
Bu bahane değil ki seviye 2 doğrulamama rağmen sıfırladılar bu saatten sonra site seviye 2 doğrulama yapmayana ödemese multilerin önüne geçme amaçlı haklı olurlar fakat seviye 4e kadar doğrulama yapsana da silerler artık niyet belli patladılar3-5 hesap açanlar çoğaldı tabi kapatirlar bizim millet doymaz ki aq
gecerli dedik yaYa 10 tane mesaj attım sporda geçerli mi diye. Bide bugün 15k para aldım. Oynamiycam dedim bonus kovalayim dedim o kadar karaktersizsiniz ki surunmeyi hakediyosunuz hepiniz
gelirParibumu ne ona üye oldum çektim tamamlanmış diyo bakiye paribuya gelmedi bilen varmı
Onlar yüzünden bizim hesapta gitti inşallah bu multiciler ömrü boyunca sürünürAynen öyle kral
Reis nfs2500 den nasıl alacaz
Multidirhesap kapandı
Onlar yüzünden bizim hesapta gitti inşallah bu multiciler ömrü boyunca sürünür
yok kanka tek hesaptımMultidir
Sildim hepsini kanka haksizsam susarım hakliysam kimse sustaramaz biliyosun kolay gelsin