50 dolar çekim verdim gelirse yazarim
Ben 1 saattir çekim yapamıyorum , Şimdi hesabı kapatırlar kardeşim
Boşa ümitlenme , ödeme yapmıyor burası
50 dolar çekim verdim gelirse yazarim
Ulan konuyu paylaştığıma pişman oldum vallahi bu multiceler yüzünden kapaticaklar güzelim bonusuDostlar 50 fs veriyor site 10 kat çevir 50 dolara kadar çekim yapabilirsiniz.
KOD: NFS10
PROMOSYONLARDA DETAYLAR YAZIYOR
FS BET DEĞERİ: 0.20 $
Site hakkında bir bilgim yok bende şimdi gördüm. Site altyapısı kaliteli ödeme yapicagini düşünüyorum, herkese bol şans.
Benimkide red yediÇekim verdim ödenirse buraya yazıcam.
Sugar rush 1000 de denedim fs leri bonusa girdi 46 $ attı
Daha sonra sweet 1000 de denedim 0.40 tan cevirirken bonusa girdi leş 4$ attı
Gates 1000 girdim 1$ dan bonusa girdim 20 $ attı şaka gibi öyle böyle derken çevirmişiz.
Bence çevrim erken bitti arada hesaplardan işlemlerden kontrol edin tamamlandı yazıyordu verdim çekimi.
aman ne güzel bonusUlan konuyu paylaştığıma pişman oldum vallahi bu multiceler yüzünden kapaticaklar güzelim bonusu
2 kodu da almış mıydınBenimkide red yedi
2 kodu da almış mıydın
evet 2 kod aldılar açlıktan ölsünletUlan ne aç gözlü insanlarsiniz ya.baslicam şimdi multinize.bu millete herşey mustahak
Ne oldu şimdi babayı aldilarevet 2 kod aldılar açlıktan ölsünlet
Hayır tek kod canlıya yazdım donerse buraya da yazıcam2 kodu da almış mıydın
Çekim iptal edildi50 dolar çekim verdim gelirse yazarim
Kardeşim haklı haksız mı dedim veya millet taşkınlık yapmadı mı dedim şu anki durum bu yanlış bir şey mi yazmışım?neden oluyor bunlar ? millet 50 freespin yerine 100 alıyor bonus avcılığı multicilik yapıyorlar haklı site. çoğu kişininkini ödediler zaten
Ben şimdi çekim verdim bakalım ödeyeceklermi. Tek kod aldım aynı oyunda çevrim yaptım
25-30 dakika sonra iptal ediyor.Ben şimdi çekim verdim bakalım ödeyecekleri. Tek kod aldım aynı oyunda çevrim yaptım