- 576
- 154
- 43
Kolpa site yolunda bide paylaşan kişi kimse sitem ediyor gelmiş buraya çok iyi bir halt etmiş gibi 😂Seviye 1 doğrulama yaptım 61 dolar toplam bakiye 50 dolar cekkim verdim hesaba giremiyorum simdi
Kolpa site yolunda bide paylaşan kişi kimse sitem ediyor gelmiş buraya çok iyi bir halt etmiş gibi 😂Seviye 1 doğrulama yaptım 61 dolar toplam bakiye 50 dolar cekkim verdim hesaba giremiyorum simdi
10 dakika oldu canlı donmedi bana sana ne kadar sürede yazdıBeyler multiye kapatmalarına birşey demem ama
100 fs onların suçu adam akıllı promo yapsınlar
100fs alınıyorsa niye almayalım bro
desteğe sordum destekde sorun yoktur dedi
çekim yaptım hesap incelemeye alındı maille bilgilendirme yapacaz dediler
bende 10 dolar kaldı çekim yaptım benimde 10 dakika sonra kapandıMezardaki dedesine kadar hesap açıyorlar alayıni kapatıyorlar tr hesaplarının sanırım ben çekim falan yapmadım kaybettim benim hesapta kapatildi
ingilizce yaz kanka 10 15 dakikada dönmüştü bana10 dakika oldu canlı donmedi bana sana ne kadar sürede yazdı
Ben çekim vermedim kral oynadık kaybettim bı bakayım dedim girilmiyorbende 10 dolar kaldı çekim yaptım benimde 10 dakika sonra kapandı
bilgilendirme vericez mailden dediler
vallahi kral bu site çok multi işler bu tarz altyapılar genelde başa mobil doğrulama koyardıBen çekim vermedim kral oynadık kaybettim bı bakayım dedim girilmiyor
ingilizce yazdım zaten 10 dakikayı geçti bekliyorum. Bana da aynı şeyleri deb üyük ihtimalle hesap açık bakiye duruyor şu an ama bakalım.ingilizce yaz kanka 10 15 dakikada dönmüştü bana
170 usdt olan hesabımı blokeledi kanka bu 2 inci kodu alana kadar bişi yoktu üst üste kullanınca kapattı 50 usdt çekim vermiştim 120 de hesada vardı 2 inci kodu alana kadar birşey yoktu o kod karıştırdı ortalığıbende 10 dolar kaldı çekim yaptım benimde 10 dakika sonra kapandı
bilgilendirme vericez mailden dediler
kişiye göre kanka para yatırmayıyon denemek bedava10 dolar ödedi tek spin attm 250 dolar oldu şimdi oduyo mu bura ödemiyor muSweet Bonanza 1000 — Win Replay
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!euioa.jxcsysekgu.net
Dayı iyi o zaman odiyceklerDear user, please try to withdraw money again, and within 1-2 hours the withdrawal will be processed, thank you for your patience!
Saklasak yer mi bakiyeyi 2 kod falan da kullanmadım tek kodkişiye göre kanka para yatırmayıyon denemek bedava