- 575
- 154
- 43
2 kodla alakası yok olayınSaklasak yer mi bakiyeyi 2 kod falan da kullanmadım tek kod
2 kodla alakası yok olayınSaklasak yer mi bakiyeyi 2 kod falan da kullanmadım tek kod
kral bende kullandım 2.kodu170 usdt olan hesabımı blokeledi kanka bu 2 inci kodu alana kadar bişi yoktu üst üste kullanınca kapattı 50 usdt çekim vermiştim 120 de hesada vardı 2 inci kodu alana kadar birşey yoktu o kod karıştırdı ortalığı
yemez kanka ama dene istersen site yeniSaklasak yer mi bakiyeyi 2 kod falan da kullanmadım tek kod
EklenmitorBu da işinize yarar belki nfs10 koduyla uye olup nfs1500 le bonusu aliyosunuzEkli dosyayı görüntüle 688364
SebepOdeme alan varmi ne yaptınız aldiniz iptal ediliyor hep
Sebep neymiş?25-30 dakika sonra iptal ediyor.
varOdeme alan varmi ne yaptınız aldiniz iptal ediliyor hep
Tek kod var nasıl 2 kodla alabiliyor msn2 kod olsa ne olacak maksimum 50 dolar cekebiliyon zaten
Hepsi yapiliydi dostum değişen bişi olmadı kapattilarBeyler çekim yapmadan önce mobil onayı ve 2. Seviye dogrulama yapin site hile anliyor
yazdım kanka bi ara site naptığı belli değilTek kod var nasıl 2 kodla alabiliyor msn
spor oynadım bekliyorum2 kod kullananlardan çekenler varmıdır dostlar merak ettim