Bithero ile ver 15 dakikaSilmedi tekrar talep verim dedide tekrar verin diyenlere ödemiyor baksana bide ben ref linkten üye olmustum bizzat ortaklık kodum vardı hatta yollamazlar bide multi zannedip diye kyc dogrulma yaptım yinede olmado
Bithero ile ver 15 dakikaSilmedi tekrar talep verim dedide tekrar verin diyenlere ödemiyor baksana bide ben ref linkten üye olmustum bizzat ortaklık kodum vardı hatta yollamazlar bide multi zannedip diye kyc dogrulma yaptım yinede olmado
Vicdansız 900 dolar nedir900 dolar sildi 150 ye kadar ödüyor sanırım bu site
Sorma ya valla bu nedir rezillik diz boyu hayır o değilde herkese sigara sözü verdik 49 dolar yetmeyecek herhalde gelmese daha mı iyiGelsede cigara içsek demi
Alakası yok gözümle gördüm sabah 7 gibi birisi 1850 dolar çekti900 dolar sildi 150 ye kadar ödüyor sanırım bu site
Bir dal sigaran varmıSorma ya valla bu nedir rezillik diz boyu hayır o değilde herkese sigara sözü verdik 49 dolar yetmeyecek herhalde gelmese daha mı iyi
Alamayan bir başka arkadaş jdjdkdjdkdKONUYU KAPATIN YÖNETİCİLER UYUMAYIN .. HER İT ÇAKALIN REKLAMINA İZİN VERMEYİN ŞU FORUMDA
Yuhh amkbet valla adamda bu şans varken kod peisne niye düşmüşAlakası yok gözümle gördüm sabah 7 gibi birisi 1850 dolar çekti
Kodun sahibi olan yayıncının aff linkiyle üye oldun muBunlar bir kaç kişiye ödedi geri kalanı ödemeyor ümitlenmeyin dolandırıcı site , kayıt felanda olmayın vaktinizi harcamayın
Tebrikler güle güle harca
Paylasilan link den kayıt olmusunBunlar bir kaç kişiye ödedi geri kalanı ödemeyor ümitlenmeyin dolandırıcı site , kayıt felanda olmayın vaktinizi harcamayın
çünkü bonus bittiği için olabilir miBu sahtekarlık yetti paylaşım da hep bu tür sitelerin bonus kodu yalan çıkıyor üye oldum kod kabul etmiyor yeter bu sahtekarlık bu nedirya
dostum tekrar talep ver herkesin dediğine bakmaSilmedi tekrar talep verim dedide tekrar verin diyenlere ödemiyor baksana bide ben ref linkten üye olmustum bizzat ortaklık kodum vardı hatta yollamazlar bide multi zannedip diye kyc dogrulma yaptım yinede olmado