- 3,043
- 1,134
- 113
🤣🤣🤣Bu sahtekarlık yetti paylaşım da hep bu tür sitelerin bonus kodu yalan çıkıyor üye oldum kod kabul etmiyor yeter bu sahtekarlık bu nedirya
🤣🤣🤣Bu sahtekarlık yetti paylaşım da hep bu tür sitelerin bonus kodu yalan çıkıyor üye oldum kod kabul etmiyor yeter bu sahtekarlık bu nedirya
Hacı dün akşam 20.00 da paylaşıldı telegram gruplarında bu kod. Bu foruma gece 11 de gelmiş saat şuan öğlen 4 sence bu kod kalır mıBu sahtekarlık yetti paylaşım da hep bu tür sitelerin bonus kodu yalan çıkıyor üye oldum kod kabul etmiyor yeter bu sahtekarlık bu nedirya
Verdik bakalım reis artık umrumda değil odemeyeceklers3de silsinler beklemeyelim boşuna insanı yoran şey beklemekdostum tekrar talep ver herkesin dediğine bakma
Kardeşim bak bu konuyla ilgili 130 sayfa mesaj var kod paylaşılmis insanlar talep vermiş üstünden 12-13 saat geçmiş ve iptal olmuş tekrar vermişler sonra hesaaba gelmiş bı zahmet süresi biten kodu da vermesin ler bu onları dolandırıcı yapmazBu sahtekarlık yetti paylaşım da hep bu tür sitelerin bonus kodu yalan çıkıyor üye oldum kod kabul etmiyor yeter bu sahtekarlık bu nedirya
bitmiş bende yetisemedim birde sabah 9 alim demiştimBeyler 150 sayfa konusmussunuz yeni kaldik bonus aktifmi
herkes onyüzbinmilyonlarca dolar para çekmiş yersen )))))))Beyler 150 sayfa konusmussunuz yeni kaldik bonus aktifmi
Buyur burdan yak
Uğurum kod yeniden aktif olur mu birşey gelir mi yeniden bilgin var mıBuyur burdan yak
Gece kaç kere konustum adamlarlaUğur hakliymis
Ugur kod gelecekmi bugün yoksa bittimi bu isBuyur burdan yak
Yok dosr vatana millete hayırlı olsun haksız kazanç nedeninile sıfırlandı bakiye 15 saatimiz çöp oldu@Beşiktaş dost senin ödeme geldi mi