Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Efsino 33$ Freespin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,496
1,150
113
Bu sahtekarlık yetti paylaşım da hep bu tür sitelerin bonus kodu yalan çıkıyor üye oldum kod kabul etmiyor yeter bu sahtekarlık bu nedirya
Hacı dün akşam 20.00 da paylaşıldı telegram gruplarında bu kod. Bu foruma gece 11 de gelmiş saat şuan öğlen 4 sence bu kod kalır mı

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,886
910
113
Beyler 150 sayfa konusmussunuz yeni kaldik bonus aktifmi

Nedim7875

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
403
149
43
Bu sahtekarlık yetti paylaşım da hep bu tür sitelerin bonus kodu yalan çıkıyor üye oldum kod kabul etmiyor yeter bu sahtekarlık bu nedirya
Kardeşim bak bu konuyla ilgili 130 sayfa mesaj var kod paylaşılmis insanlar talep vermiş üstünden 12-13 saat geçmiş ve iptal olmuş tekrar vermişler sonra hesaaba gelmiş bı zahmet süresi biten kodu da vermesin ler bu onları dolandırıcı yapmaz

ofli61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
414
144
43
Gerekçe belirtilmeden bakiye silindi canlıya bağlanılmıyor

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,026
981
113
benimki de nanay o zmana, silerler birkaç saate. kod bakam

hkngn21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
231
17
18
Geceden beri Ödeme bekleyen kardeşlerim ben de gece 11.38 gibi talep verdim ödenmedi saat 1.35 de iptal edip tekrar talep verdim. Az önce canlı desteğe bağlandım durumu anlattım finansa ilettiler falan 10 dakika içinde onaylandı yollandı. Bence siz de bağlanmaya çalışın durumu anlatin yardımcı olurlar
Screenshot_20250110_154550_Chrome.jpg

emrsnmz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
541
302
63
Kanka sen konuya geldiğinde kod bitmişti bile alamadın linkten üye olmayanlara sa çatır çatır ödüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...