Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Efsino 33$ Freespin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GULHAN20

🇸🇯 OSLO /// Grunerlokka 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
457
63
Burda paylasilan link normal link işte sorunda orda ya
Telegramdaki paylaşımcı nın linkten üye olunması gerektiği yazıyordu zaten ama maalesef dediğin gibi yasak forumda bir çok kişinin bakiye bu sebeple haklı olarak silindi

mea0767

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,039
1,134
113
Telegramdaki paylaşımcı nın linkten üye olunması gerektiği yazıyordu zaten ama maalesef dediğin gibi yasak forumda bir çok kişinin bakiye bu sebeple haklı olarak silindi
Ben o linkten üye oldum banada gelen giden yok

trancerslife

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
122
50
28
hocam adamlar ss atıyor çektim diye ne diye yalan söylesinler sanki koskoca foruma yalan borçları var
kardeşim ss bende atarım 1 milyon dolar çektim diye. şu başlıktaki yüzlerce sayfa yorum sitenin promosyonunun bir parçası. kimsenin aslında para mara çektiği yok. hani herkes çektiyse sen niye çekemedin herkes bonusu aldıysa sen niye alamadın? herkes alıp çektiyse niye herkes alamadım çekemedim iptal edildi silindi diyor?

MelisaKa

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7
0
1
Ben de çekemedim bonus buraya paylaşıldı kaldırılan linkten üye oldum ben direkt 23.30 da cekım verdım 15 dolar alt tarafı gelmedı ıptal edıldı ondan sonra tekrar çekim verdim 3 saat oldu hala beklemek dıyor 15 doları yatırmayanlar 80 90 doları yatırdılar demek ki anlamadık hiç

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
257
63
kardeşim ss bende atarım 1 milyon dolar çektim diye. şu başlıktaki yüzlerce sayfa yorum sitenin promosyonunun bir parçası. kimsenin aslında para mara çektiği yok. hani herkes çektiyse sen niye çekemedin herkes bonusu aldıysa sen niye alamadın? herkes alıp çektiyse niye herkes alamadım çekemedim iptal edildi silindi diyor?
altı üstü bi deneme bonusu sanki devlet sırrı gibi konustun :D bunlar hep amerikanın oyunu :D

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,719
7,677
113
yav ne komik adamlarsınız aynen çekenler olarak photoshop yaptık ss attık siz inanın diye

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,492
1,146
113
Aga samimi söylüyorum bu kadar komplo teorisi üretme kafayı yersin. Şuradan 20 kişiye şu paylaşımları yap para vercez desen yarısı beceremez zaten. Anlatıyoruz ya kamil. Konu açıldığı zaman referans linkliydi sitenin adresi oradan kayıt olanlar için sorun yok. Forumda referans link yasak olduğu için o link düzenlendi normal site domaini yazıldı oraya bir süre sonra millet okumadan normal site linkiyle üye oldu onlarda çekemediler. Gerçi sen ne anlarsın hebele hübele demek lazım sana. Kıskançlıktan çatladın moruk para çekemedin diye

mea0767

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,039
1,134
113
Bak güzel kardeşim ben sadece bu foruma bakmıyorum aynı zamanda telegram guruplarina bakiyorum bin kisiden fazlasinin odemesi geldi bı okadar kisi de bekliyor sirayla herkese ödeme gerçekleşiyor burdakilerin neden iptal oluyor çünkü zaten bu adamlar bir sürü siteye böyle reklam yapıyorlar kendi linkleri üzerinden üye olmayan kimse çekim yapamıyor ben bu adamları uzun zamandır tanıyorum her zaman aynisini yapıyorlar o linkten üye olmayanlar çekim yapamiyor ama sen emin ol dün gece 12 den beri bin kişiden fazla insan kanıtlı olarak odemesinin geldigini söyledi

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
257
63
Bak güzel kardeşim ben sadece bu foruma bakmıyorum aynı zamanda telegram guruplarina bakiyorum bin kisiden fazlasinin odemesi geldi bı okadar kisi de bekliyor sirayla herkese ödeme gerçekleşiyor burdakilerin neden iptal oluyor çünkü zaten bu adamlar bir sürü siteye böyle reklam yapıyorlar kendi linkleri üzerinden üye olmayan kimse çekim yapamıyor ben bu adamları uzun zamandır tanıyorum her zaman aynisini yapıyorlar o linkten üye olmayanlar çekim yapamiyor ama sen emin ol dün gece 12 den beri bin kişiden fazla insan kanıtlı olarak odemesinin geldigini söyledi
boşuna laf anlatma o bi komplo teorisine inanmış o yolda gidiyor elinde olsa burada dünya düz yuvarlak diyenler amerikancı diyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...