- 234
- 116
- 43
İkinci çekimde bir saati geçti gelmez bence artık bu para
Bomboş bir yorum. Kod yayıncının kodu aff özel etkinlik açmışlar kendi gruplarında o kod buraya kadar geliyor araştırmadan balıklama atlıyorsunuz. Forumda ref link yasak olduğu için refsiz üye oluyorsunuz ve bu yüzden bonusa hakkınız yok. Senelerdir olan şey aff özel kod bugün sizin ödemeniz yapılmaması için çıkartılmış bir kural değil ki bu.beyler kendinize gelin koca bir yalanın ortasında yüzüp duruyorsunuz saatlerdir. önceden danışıklı dövüşlü 3-5 kişi ödeme almış sanki herkese ödüyorlarmış izlenimi yaratılmaya çalışılıyor. o altyapıdan zaten hayır gelmez en başta boşa zamanınızı harcamayın. çok gördük biz böyle ali cengiz oyunlarını.
gece 12 de gelecek cümlesi geçti burada ama ne kadar doğru bilmiyorumAktif mi bonus aga
TRC 20 Paributrx mi cektin bep-20 mi
Benimde aynı reisİkinci çekimde bir saati geçti gelmez bence artık bu para
ya hee.Bomboş bir yorum. Kod yayıncının kodu aff özel etkinlik açmışlar kendi gruplarında o kod buraya kadar geliyor araştırmadan balıklama atlıyorsunuz. Forumda ref link yasak olduğu için refsiz üye oluyorsunuz ve bu yüzden bonusa hakkınız yok. Senelerdir olan şey aff özel kod bugün sizin ödemeniz yapılmaması için çıkartılmış bir kural değil ki bu.
Tam bir cahilsin bir şeyden haberin yok hee hee diye dön dur.ya hee.
Bana cevap vermiyor bakiyeyi neden söylemeden sildilerCanlı destek ölü değil demin bağlandım
Aff linkten üye olmamissindirBana cevap vermiyor bakiyeyi neden söylemeden sildiler
aynen. hayali bir bonusun hayali dolarlarını ezin biz cahiller cahil cahil takılırız.Tam bir cahilsin bir şeyden haberin yok hee hee diye dön dur.
hocam adamlar ss atıyor çektim diye ne diye yalan söylesinler sanki koskoca foruma yalan borçları varaynen. hayali bir bonusun hayali dolarlarını ezin biz cahiller cahil cahil takılırız.
Burada paylaşılan linkten üye oldum aff linkinden üye olmadıysam bonusu aktifleştirmemeleri gerekirdiAff linkten üye olmamissindir
Burda paylasilan link normal link işte sorunda orda yaBurada paylaşılan linkten üye oldum aff linkinden üye olmadıysam bonusu aktifleştirmemeleri gerekirdi
He dostum buraya çekim yaptıkları görseli atan 35 40 kişinin hepsi hayal ürünü. İçme şu zıkkımı beynini çürütmüşaynen. hayali bir bonusun hayali dolarlarını ezin biz cahiller cahil cahil takılırız.
MÜŞTERİ HİZMETLERİYLE GÖRÜŞTÜM ÖDEMLERİN HEPSİ 24 SAAT İÇİNDE TAMAMLANMIŞ OLACAKTIR İPTAL EDİLEN ÇEKİMLER SİSTEMSEL OTOMOATİK OLUYOR TALEBİ TEKRAR İLETİNÖdemiyor ya inanki ufak miktarlari ödüyorlar büyükleri ödemiyolar kac saattir
Kyc 1 tekrar yap 2. yi de yap dene bi ben öyle yaptım gece 12 de vermiştim 5 dk da çekimi onaylayıp gönderdiler kimlik onayı yapıncaBeklemek bu kelimeden nefret edeceğim hoc aklıma gelmezdi
Kyc 2 1 saattir hala onay bekliyorKyc 1 tekrar yap 2. yi de yap dene bi ben öyle yaptım gece 12 de vermiştim 5 dk da çekimi onaylayıp gönderdiler kimlik onayı yapınca