Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Efsino 33$ Freespin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Altan5444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
105
28
28
Bu sitede kod la alakası yok bitmeyle ilgili değil adamların canlı destek yok bu zaten sahtekarlık yapan sitede oluyor destek vermiyor larki cevap veremedikleri icin

trancerslife

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
96
41
18
Yok dosr vatana millete hayırlı olsun haksız kazanç nedeninile sıfırlandı bakiye 15 saatimiz çöp oldu
beyler kendinize gelin koca bir yalanın ortasında yüzüp duruyorsunuz saatlerdir. önceden danışıklı dövüşlü 3-5 kişi ödeme almış sanki herkese ödüyorlarmış izlenimi yaratılmaya çalışılıyor. o altyapıdan zaten hayır gelmez en başta boşa zamanınızı harcamayın. çok gördük biz böyle ali cengiz oyunlarını.

mea0767

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
386
83
beyler kendinize gelin koca bir yalanın ortasında yüzüp duruyorsunuz saatlerdir. önceden danışıklı dövüşlü 3-5 kişi ödeme almış sanki herkese ödüyorlarmış izlenimi yaratılmaya çalışılıyor. o altyapıdan zaten hayır gelmez en başta boşa zamanınızı harcamayın. çok gördük biz böyle ali cengiz oyunlarını.
Ne 3 5 kisisi binden fazla kişinin ödemem geldi fotografini gördüm ben

Altan5444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
105
28
28
Kardeşim bak bu konuyla ilgili 130 sayfa mesaj var kod paylaşılmis insanlar talep vermiş üstünden 12-13 saat geçmiş ve iptal olmuş tekrar vermişler sonra hesaaba gelmiş bı zahmet süresi biten kodu da vermesin ler bu onları dolandırıcı yapmaz
Doğru olan site canlı destek verir ben bunu bilrim ve hep canlı destek ölü olan sitede bana göre sahtekâr dir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...