- 46,217
- 42,010
- 113
En geç yarına kadar yeni kod gelicekUğurum kod yeniden aktif olur mu birşey gelir mi yeniden bilgin var mı
En geç yarına kadar yeni kod gelicekUğurum kod yeniden aktif olur mu birşey gelir mi yeniden bilgin var mı
Çok üzüldüm beokadar beraber beklemiştikYok dosr vatana millete hayırlı olsun haksız kazanç nedeninile sıfırlandı bakiye 15 saatimiz çöp oldu
Şerefsizler madem akşamdan iptal edin ne bekleniyorsunuzÇok üzüldüm beokadar beraber beklemiştik
Ordada aff link şartı olursa burdada yasak paylaşmak ozaman n'olacak ben aldimda bekleyenler için soruyorum yaniEn geç yarına kadar yeni kod gelicek
Gelse ne olacak üyelik aff istiyorEn geç yarına kadar yeni kod gelicek
Sağlık olsun reis yapacak bişey yokŞerefsizler madem akşamdan iptal edin ne bekleniyorsunuz
beyler kendinize gelin koca bir yalanın ortasında yüzüp duruyorsunuz saatlerdir. önceden danışıklı dövüşlü 3-5 kişi ödeme almış sanki herkese ödüyorlarmış izlenimi yaratılmaya çalışılıyor. o altyapıdan zaten hayır gelmez en başta boşa zamanınızı harcamayın. çok gördük biz böyle ali cengiz oyunlarını.Yok dosr vatana millete hayırlı olsun haksız kazanç nedeninile sıfırlandı bakiye 15 saatimiz çöp oldu
SİTENİN ÇAKALLARINDAN Bİ VATANDAŞ jdjdkdjdkdAlamayan bir başka arkadaş jdjdkdjdkd
Ne 3 5 kisisi binden fazla kişinin ödemem geldi fotografini gördüm benbeyler kendinize gelin koca bir yalanın ortasında yüzüp duruyorsunuz saatlerdir. önceden danışıklı dövüşlü 3-5 kişi ödeme almış sanki herkese ödüyorlarmış izlenimi yaratılmaya çalışılıyor. o altyapıdan zaten hayır gelmez en başta boşa zamanınızı harcamayın. çok gördük biz böyle ali cengiz oyunlarını.
Yine kodu atarım almak isteyen alırGelse ne olacak üyelik aff istiyor
iptal edeceklerdi bari hemen yapsalardıda sende bi umut beklemek zorunda kalmasaydın geçmiş olsunYav sorma sabaha kadar iptal etseydiniz AMK şimdi elli tane kod alıp sigaramizi çıkartmıştık
Aktif mi bonus agaYine kodu atarım almak isteyen alır
Doğru olan site canlı destek verir ben bunu bilrim ve hep canlı destek ölü olan sitede bana göre sahtekâr dirKardeşim bak bu konuyla ilgili 130 sayfa mesaj var kod paylaşılmis insanlar talep vermiş üstünden 12-13 saat geçmiş ve iptal olmuş tekrar vermişler sonra hesaaba gelmiş bı zahmet süresi biten kodu da vermesin ler bu onları dolandırıcı yapmaz
MaalesefAktif mi bonus aga
Canlı destek ölü değil demin bağlandımDoğru olan site canlı destek verir ben bunu bilrim ve hep canlı destek ölü olan sitede bana göre sahtekâr dir
trx mi cektin bep-20 miCekim 1dk da ödendi ufak çaplı partimi verdim harcayarak 😃😃