- 111
- 26
- 28
Dün gece aldimÖyle bir kod yok kod yanlış diyor
Dün gece aldimÖyle bir kod yok kod yanlış diyor
Ben o linkle uye oldum benimkinide sildiler paraları bitmistirBenim parayida sildiler namussuzlar
Olum nden beni cephe alıyonuz keske herkesin ödense ben aldığım bilgiyi aktardım
Allah belalarını versinler napalm abi çakal olmamız lazımmış bizimdeBen o linkle uye oldum benimkinide sildiler paraları bitmistir
@frenkeştayn al bak kaçıncı buYeniden talep verdirdi, simdi bakiyeyi de sildi. Reff linki degil diye. neyse saglık olsun
Acılarla yüreğimizi kanattın be@frenkeştayn al bak kaçıncı bu
Linkten üye olmanız falan bilmemde burada bu şekilde yazması gerekiyorBen o linkle uye oldum benimkinide sildiler paraları bitmistir
TrxBu nediyor la doğru mu
Burdaki linkten üye olmadinmiBenim parayida sildiler namussuzlar
Alakası yok yoğunlıktan ödendi çoğu sona kalan dona kaldı sadece )Paylasilan link bozukmus bazilarina ref olarak guzukmus bazilarina guzukmemms
Aşırı haklısın dostum insanlar bunu anlamıyorlarBen bonusu alamadım,gece kaçırdım.Fakat sitenin ödeme yaptığı çok fazla insan oldu.Hani 3-5 kişiye ödeme yapmış olsa eyvallah.
Yani site bir başkasına normal üyelikten ödeme yapıp başkasına refli üye değilsin dediğinde bir şey diyemeyiz.Sanssizlik diyip geçmek lazım.
Hani birde birisine ödeme yapılmıyor hemen gelip konuyu kilitleyin diyor,bu kadar bencil saygısız olunmaz.
Ip denilip silinenler için bir yorumum yok.
Ben oraya kocaburun yazdim 👺👃Linkten üye olmanız falan bilmemde burada bu şekilde yazması gerekiyor
Burdaki linkten üye olmadinmiYeniden talep verdirdi, simdi bakiyeyi de sildi. Reff linki degil diye. neyse saglık olsun
Ajdarin da parasını calmislarah şu masonlar yok mu şu masonlar ajdar işbirlikçi
Sona kalan donsuz kaldi desek daha dogru olurAlakası yok yoğunlıktan ödendi çoğu sona kalan dona kaldı sadece )