- 4,204
- 3,224
- 113
Şaka gibi 1 tane Kripto sitesine üye olamadım ya nfc ya kimlik taramalar gecemiyorum kimlikde yeni
Okx tr denedin miŞaka gibi 1 tane Kripto sitesine üye olamadım ya nfc ya kimlik taramalar gecemiyorum kimlikde yeni
dostum play storeden metamask indir parayı oraya çek gelince de vbete atarsınŞaka gibi 1 tane Kripto sitesine üye olamadım ya nfc ya kimlik taramalar gecemiyorum kimlikde yeni
Telefonun uyumlu değildir muhtemelen nfcden geçemiyorsanŞaka gibi 1 tane Kripto sitesine üye olamadım ya nfc ya kimlik taramalar gecemiyorum kimlikde yeni
Denedim oda aynı bokun laciverti kralOkx tr denedin mi
Gelsinde önce sonra sıkıntısını düşün derim 😁binance hesabına çektik bi sıkıntı olur mu
Yokgeldımı pekı dost ödeme
OkxtrArkadaşlar btcturk Binance betparibu haric varmı bildiğiniz kripto sitesi bu sitesen çekim yapabilicegim eğer var ise yardımcı olana 300 TL bu siteden cekersem vericem daha öncede dağıtım yaptım bu sitede güvenmeyen baksın benim konularima
Coinbase indir 2 dakika da çek kardesArkadaşlar btcturk Binance betparibu haric varmı bildiğiniz kripto sitesi bu sitesen çekim yapabilicegim eğer var ise yardımcı olana 300 TL bu siteden cekersem vericem daha öncede dağıtım yaptım bu sitede güvenmeyen baksın benim konularima
Okxc var bitlo var onlarca site varArkadaşlar btcturk Binance betparibu haric varmı bildiğiniz kripto sitesi bu sitesen çekim yapabilicegim eğer var ise yardımcı olana 300 TL bu siteden cekersem vericem
Yaz dmden yardımcı ılayım kardeşimArkadaşlar btcturk Binance betparibu haric varmı bildiğiniz kripto sitesi bu sitesen çekim yapabilicegim eğer var ise yardımcı olana 300 TL bu siteden cekersem vericem daha öncede dağıtım yaptım bu sitede güvenmeyen baksın benim konularima
kısmet bakalım dost inş herkesin ödemesi gelir yaa
Kod arıyorum didik didikBu konu 500 sayfa olur çöplüğümuze dönelim biz @Ugurr @efkalade1
Seviye 1 doğrula öyle dene kodu formu son sayfadan kullanmayıp baksanız sorun ortadan kalkıcaktaArkadaşlar devam ediyor mu Bonus ben kodu KOCABURUN33yapiyorum kabul etmiyor