Yok öyle bir şey 27 dolar 3 saat 42 dakikadır bekliyor20 30 doları ödüyolar bizim 100 lük 200 lükler kaldı
Yok öyle bir şey 27 dolar 3 saat 42 dakikadır bekliyor20 30 doları ödüyolar bizim 100 lük 200 lükler kaldı
Nasıl.amk kanıtla rica ediyorum
Nasıl.amk kanıtla rica ediyorum
Daha evvel 2 kere 15 dolar çekim verdim diye red yedi. Hepsini çekin yazmış ama ben görmedim ilkinde ikinci de iptal oldu. Hepsini çekim verip yattım sabqhi bulur diye bir ikaz sesine uyandım bu mesajlar geldi valla. Binance global a cektimNasıl.amk kanıtla rica ediyorum
Enteresan bizimkiker yok gelmiyor 4 saat oldu nerdryseEkli dosyayı görüntüle 699350
Ekli dosyayı görüntüle 699351
Daha evvel 2 kere 15 dolar çekim verdim diye red yedi. Hepsini çekin yazmış ama ben görmedim ilkinde ikinci de iptal oldu. Hepsini çekim verip yattım sabqhi bulur diye bir ikaz sesine uyandım bu mesajlar geldi valla. Binance global a cektim
Adam bir de bınance 10 dakka da çekmiş biz 4 saate yakındır bekliyoruz binance'aEkli dosyayı görüntüle 699350
Daha evvel 2 kere 15 dolar çekim verdim diye red yedi. Hepsini çekin yazmış ama ben görmedim ilkinde ikinci de iptal oldu. Hepsini çekim verip yattım sabqhi bulur diye bir ikaz sesine uyandım bu mesajlar geldi valla. Binance global a cektim
Sizin para gelene kadar iki siteye yatirdim ikinci den cekim veriyomAdam bir de bınance 10 dakka da çekmiş biz 4 saate yakındır bekliyoruz binance'a
Dostum bizimkiler red de olmuyor direkt sistemde yok hükmünde herhalde bizim cekimler yemin edebilirim odenmeyecegine bu 11:30-12 tayfasininEkli dosyayı görüntüle 699350
23.36 benimde tık yok 10-20 dolar olsa beklemicem de 267 dolar yavDostum bizimkiler red de olmuyor direkt sistemde yok hükmünde herhalde bizim cekimler yemin edebilirim odenmeyecegine bu 11:30-12 tayfasinin
Evet TR oldugu için olabilir bari iptal etseler de başka yere çeksekBen binanca tr ye çektiğim için gelmiyor o zaman
@mea0767 çevrimi nedir cekimi nedir 1000 tlnin1000 TL ekleme yaptı ya form dolduranlara
Ama paribuya falan ödendi bazılarınınEvet TR oldugu için olabilir bari iptal etseler de başka yere çeksek
Bende bıraktım kesin kusurattan dolayı ödemiyorlar red verecekler sonra yeniden çekicez benim de anladığım bula küsürat bıraktık diye mi ödemiyor bunlar
btc türk hesabına çekeni gördüm üstte nasıl tr hesabına gelmiyorEvet TR oldugu için olabilir bari iptal etseler de başka yere çeksek
5000 yap 1000 TL çektide bitti o@mea0767 çevrimi nedir cekimi nedir 1000 tlnin
Ben ücret keserse diye 3.33 bıraktım iki kere ikiside red yedila küsürat bıraktık diye mi ödemiyor bunlar
Benim kusurat da yok HacıBende bıraktım kesin kusurattan dolayı ödemiyorlar red verecekler sonra yeniden çekicez benim de anladığım bu