Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Efsino 33$ Freespin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,290
1,056
113
kanka ödenenler var ama bize ödenmedi yarın belli olur bencede o kadar fazla kişi çekim talebi verdi çoğuna ödemezler
Öder ya 84 gönderdi odemese bna da ödemez di ben hepiniz den sonra cekim verdim saat 2.15 de verdim sizin kripto geç galiba

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
281
76
28
Ya o yogunlumta yapanlarda ödenmedi diyorum ne alakası var bilmemnesi yom işin belli bir ekibe ödenmedi işte
Sen mantikli açıklama yap madem o zaman 4 saat bekleyenler varken 5 dkda ödenenler neden şuan ? Eğer şuan çekim falan verseydik odenirdi işte diyorum belki

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
890
570
93
Beyler bu BTC turkdeki doları banka hesabıma nasıl çekebilirim yardımcı olan birini gorucem ilk yazani

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,861
1,427
113
Sen mantikli açıklama yap madem o zaman 4 saat bekleyenler varken 5 dkda ödenenler neden şuan ? Eğer şuan çekim falan verseydik odenirdi işte diyorum belki
sitede sırayla odeme yok demek kı karısık sekılde odeme yapıolar hersey onu gosterıor

flaying

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
116
33
28
Abi ufak paralari hemen atiyolar 100 uzerindekileri odemiyolar yada bekletiyolar kasitli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...