Öder ya 84 gönderdi odemese bna da ödemez di ben hepiniz den sonra cekim verdim saat 2.15 de verdim sizin kripto geç galibakanka ödenenler var ama bize ödenmedi yarın belli olur bencede o kadar fazla kişi çekim talebi verdi çoğuna ödemezler
Öder ya 84 gönderdi odemese bna da ödemez di ben hepiniz den sonra cekim verdim saat 2.15 de verdim sizin kripto geç galibakanka ödenenler var ama bize ödenmedi yarın belli olur bencede o kadar fazla kişi çekim talebi verdi çoğuna ödemezler
işlem sıraları karışmış olabilir mi🤔saatle ne alakası var dostum adam saat 12 de kodu alıp 1de cekım yapmıs ödenmiş saatle alakası nedır
Ya o yogunlumta yapanlarda ödenmedi diyorum ne alakası var bilmemnesi yom işin belli bir ekibe ödenmedi iştesaatle ne alakası var dostum adam saat 12 de kodu alıp 1de cekım yapmıs ödenmiş saatle alakası nedır
4:50 ye yuvarlayak biz onugel onu 4:45 yapalım
işlem sıraları karışmış olabilir mi🤔
Sen mantikli açıklama yap madem o zaman 4 saat bekleyenler varken 5 dkda ödenenler neden şuan ? Eğer şuan çekim falan verseydik odenirdi işte diyorum belkiYa o yogunlumta yapanlarda ödenmedi diyorum ne alakası var bilmemnesi yom işin belli bir ekibe ödenmedi işte
Bende 11 .50 de aldım saat 2 de oynadim 2.15 de çekim verdim 2.30 da odediişlem sıraları karışmış olabilir mi🤔
Reis oderle se super 9 bin civarı bı oara yapiyorAga 265 dolar çıktı tamamlandiktan aonra bakiye hiç bir yerde görünmüyor nasıl cekecez bunu
Aynen reis gelse hemen bekliyorumReis oderle se super 9 bin civarı bı oara yapiyor
sitede sırayla odeme yok demek kı karısık sekılde odeme yapıolar hersey onu gosterıorSen mantikli açıklama yap madem o zaman 4 saat bekleyenler varken 5 dkda ödenenler neden şuan ? Eğer şuan çekim falan verseydik odenirdi işte diyorum belki
Beklemede yazıyor bilen kişi bi yorum yapsın ödeme gelir miAynen reis gelse hemen bekliyorum
Bazılarına ödedi biz bekliyoruzBeklemede yazıyor bilen kişi bi yorum yapsın ödeme gelir mi
Gelir ins kardeşim oderler bence de dolar sistemi çalışan siteler genelde ödüyor oyuna mi soktu seni verdi o parayı ..Aynen reis gelse hemen bekliyorum
benim ki 80.70 ben de 4 saattir bekliyorumAbi ufak paralari hemen atiyolar 100 uzerindekileri odemiyolar yada bekletiyolar kasitli
Canları kime ödeme yapmak isterse ona yapıyorlarsitede sırayla odeme yok demek kı karısık sekılde odeme yapıolar hersey onu gosterıor