Kusuratla çektim 4 saat oldu alakası yok dostumBende bıraktım kesin kusurattan dolayı ödemiyorlar red verecekler sonra yeniden çekicez benim de anladığım bu
Kusuratla çektim 4 saat oldu alakası yok dostumBende bıraktım kesin kusurattan dolayı ödemiyorlar red verecekler sonra yeniden çekicez benim de anladığım bu
Bencede o grubun hiç birine ödenmediDostum bizimkiler red de olmuyor direkt sistemde yok hükmünde herhalde bizim cekimler yemin edebilirim odenmeyecegine bu 11:30-12 tayfasinin
Sadece slotsa boş sporda oynatmıyor5000 yap 1000 TL çektide bitti o
kanka ödenenler var ama bize ödenmedi yarın belli olur bencede o kadar fazla kişi çekim talebi verdi çoğuna ödemezlerBencede o grubun hiç birine ödenmedi
4 e kadar gelecek hissediyorum 🤣Valla bilmiyorum o zaman 23.30-00-30 tayfası kara deliğe düştü ağzımı bozacam az kaldı sokmuşum Binance'na dolarına
Şu kıytırık sitenin de doları kendine yarasın zerre umrumda değil gelirse kodu alamamış birine atarım iyi geceler tekrardanBen tr değil normal binance çektim yine gelmedi teori uretmemize gerek yok işte o hunharca koda saldirilip çekim verilen 11:30:12:10 tayfasinin işlemleri yok sayıldı iyi geceler herkese
gel onu 4:45 yapalım4 e kadar gelecek hissediyorum 🤣
O gruba ödenmedi dostum 9:30 da çekenlere falan ödendi ve sonrasına ödendi 1 denkanka ödenenler var ama bize ödenmedi yarın belli olur bencede o kadar fazla kişi çekim talebi verdi çoğuna ödemezler
yarın öğleden önce bekleyen varsa yatsın uyusun 23.30-00-30 grubu olarakgel onu 4:45 yapalım
beş kuruşumuz yok bu bizim son şansımız kardoyatın uyuyun gelır gelır gelmez gelmez kaybetcek bıseyınız yok
4 saat olduGruptaki herkese ödemiş 4 5 saat sürüyormuş odemeler
23 30 24 arası çekim veren kimseye odeme gelmemiş, odeme gelenler ya öncesi yada 1 den sonra yeni verenlerkanka ödenenler var ama bize ödenmedi yarın belli olur bencede o kadar fazla kişi çekim talebi verdi çoğuna ödemezler
saatle ne alakası var dostum adam saat 12 de kodu alıp 1de cekım yapmıs ödenmiş saatle alakası nedırO gruba ödenmedi dostum 9:30 da çekenlere falan ödendi ve sonrasına ödendi 1 den
Biz de onu anlamıyoruz ya zaten? 10 dakka da çekimi yatıyor adamın biz 4 saatır bekliyoruz biz de bilmiyoruzsaatle ne alakası var dostum adam saat 12 de kodu alıp 1de cekım yapmıs ödenmiş saatle alakası nedır