Sana zahmet 7 de iş var 😂Dur ben telefon açım senin için nirdeymiş bakım nasıl gelmez kerata
Sana zahmet 7 de iş var 😂Dur ben telefon açım senin için nirdeymiş bakım nasıl gelmez kerata
Konuştum ben senin 13 Doları diyor ki az sabır etsin gelcekmis. Anasının karnında nasıl 9 ay kalmış diyor öyle dediSana zahmet 7 de iş var 😂
kod 00.00 da bitti yarın öğleden sonra tekrar aktif olacakSon durum ne söyleyebilecek bir dost var mı yeni gördüm konuyu 68 sayfa okumak istemiyorum şuan
Umarım yolunuzu bulmuşsunuzdur 2 sayfa okudumda ayda yılda bir gelecek fırsat gibi konuşuyolarkod 00.00 da bitti yarın öğleden sonra tekrar aktif olacak
üye olduğumda kod bitmişti dost öğlen olmasını bekliyorum..Umarım yolunuzu bulmuşsunuzdur 2 sayfa okudumda ayda yılda bir gelecek fırsat gibi konuşuyolar
Yarın beraberiz ozaman umarım kazançlı olur bizim için 🙃üye olduğumda kod bitmişti dost öğlen olmasını bekliyorum..
Maşallah bereketini görCekim geldi 3 saat 20 dk
Vay amk bizimki biye gelmedi 🙃Cekim geldi 3 saat 20 dk
420dolar iyi çekmişsin şans açıkmış sadece spin kazancı mı buCekim geldi 3 saat 20 dk
Oturup AglayakVay amk bizimki biye gelmedi 🙃
afiyet olsun dostCekim geldi 3 saat 20 dk
güzel çekimler var valla biz de bi 30-40 dolar çeksek yeterYarın beraberiz ozaman umarım kazançlı olur bizim için 🙃
68-69 sayfalık özek kod bitti miSon durum ne söyleyebilecek bir dost var mı yeni gördüm konuyu 68 sayfa okumak istemiyorum şuan
Benim tam 5saat oluyor 220 $ gelicek daha 🫣Cekim geldi 3 saat 20 dk