- 14,752
- 6,206
- 113
Emre konu sahibinin emmisi benim sana ceza kestim gelirse 2 bin benim bundan sonra forumda seni ben koruyacağımBi bonustan 1 Lira yatırmadan İlk Defa 12 Bin lira çekicem
Emre konu sahibinin emmisi benim sana ceza kestim gelirse 2 bin benim bundan sonra forumda seni ben koruyacağımBi bonustan 1 Lira yatırmadan İlk Defa 12 Bin lira çekicem
İade değil o ağa yolladıkları için ağa gidecek para ama Zlot 1 saat içinde yatırmadığımdan iptal edecekBaşkan niye boşa gitsin gene iade ederler bakiyene
Çeken arkadaş yapmış mı bilgi var mıBen doğrulama falan yapmadım direkt çekim verdim bekliyorum
Bi saat erken daha usta iki üç saati buluyor.Geldi mi senin benimde 267 dolar çekimim var gelmedi 1 saat oldu
kapısına dayandık vericekler elbetSaat 9 da verenlerin gelmeye başlamiş sıra bize geliyor yavaş yavaş
Eve5Bonus bulunanamadi yazıyor iptal mi oldu ?
Neyse gelsin de üç saat bekleriz 9k yapıyor ak 🙃Bi saat erken daha usta iki üç saati buluyor.
00.30 da bitmia
Anladım hala süresi varmı kral canlı desteğe tekrar bağlanmaya çalışİade değil o ağa yolladıkları için ağa gidecek para ama Zlot 1 saat içinde yatırmadığımdan iptal edecek
Kral Real de Kaldırım vergisini esnafdan ben alıyorum, Sen beni Hangi büyük balıktan koruyacaksın. Ama dost sözüdür ben beni tanıyanlara hep bir güzellik yapmışımdır gelirse yine dost güzelliği yaparızEmre konu sahibinin emmisi benim sana ceza kestim gelirse 2 bin benim bundan sonra forumda seni ben koruyacağım
afiyet olsun dost üye olduk kod bittiNeyse gelsin de üç saat bekleriz 9k yapıyor ak 🙃