Dost freespini cevirdim cikan kazanc bakiyede yok1.5 saat oldu benim senin mesai yeni başlamış. Gelir illaki benim kadar bekleyen yok zaten. Herkese 30-40 dk da geldi
Bithero ya çekBeyler lütfen yardımcı olun Binance betparibu haricinde nereye çekim yapabilirim bir turlu su kriptolardan anlamıyorum
Bende ona cektir usdt bisey olmazBeyler paribuya çektim ben sıkıntı olur mu anlamiyom pek bu kripto işlerinden
ben alamadım bu kodla bitmiş malesefBirisi bı tane daha kod paylasmisti ARROW33FS
Bu kodu deneyen oldu mu
Halbuki slota izin verseler iki turda ezip cikacaktimO değilde bunu beklerken capitolbeten 20 spin aldım min Max 500 çekim şartı var 30 TL çıktı slotlarda tadilat varmış girmedim sabah beri rol yapıyorum 1.30 orandan kasayı 230 yaptım
Değil knkARROW33FS aktif mi
DeğilARROW33FS aktif mi
İdare eder seninki de49 dolar
knka kahvaltı için erken kalkmışsın gibi 😂😂kahvaltı yapıyordum
Olsa ne olacak dost para cezası bir kuponda devlet amcaya yaparız vatan sana canım fedaBende ona cektir usdt bisey olmaz
Geldi miBen 90 dolar çektim emeğinize sağlık. Bonus an itibari ile bitti bilginiz olsun konu kilit @Shellac
bağlanamıyoruz nasıl bağlandın?Nakliyesi yansımayan desteğe yazsın düzeltiyor
Ben hallederim gece kankaHadi yavru sen mekana geri dön senin ne işin var buralarda senin yüzünden bizde kaçırdık kodu alskwkejjauwuwh😁😁😁😁
Biraz erken oldu yaknka kahvaltı için erken kalkmışsın gibi 😂😂