- 113
- 38
- 28
iptalde edemiyoz 1 saati geçti anlaşılan gitti 100 dolar
Bende binancede hicbirsey istemedi kimlik bilgileriyle üye oldum okadarMillet Kripto ya çekti bekliyor ben daha 1 tanesine üye olmadım alayı nfc istiyor
ben oldum bana elveda..Siteye üye olmayın sakın 24 saat üzerinden geçerse gelen kodlarıda alamazsınız
bende 16 usd cektım dedıgın gıbıÇaktırma aga 3 kırmızı 1 sigara parasını çıkarttık
tuslu tel mı dostum senınkı nfc yok mu ?Millet Kripto ya çekti bekliyor ben daha 1 tanesine üye olmadım alayı nfc istiyor
Kardeş eski numaranı arıyor olabilirler bana ulasamamislsr eşime ulaştılar neden beni aramadiniz dedim aradık acmadiniz çok kez aradık dediler dedim numara nedir bana 20 sene önce kullandığım numarayı söylediler hat kapandı başkasına satılmış haliyle adamlar o numarayı aramışlar eşim olmasa bana ulasamiycaklardi yani.ozellikle Aralık ayindan beri herkes kriptodan yakalniyor btcturk yada paribuda bu işleri yaltiysa büyük ihtimalle sende gittin.bu 2 site büyük ihtimalle tüm bilgileri verdi devleteuzun süredir oynuyorum ben hiçbir şey yapilmadi yapilicaginida dusunmuyorum bi arkadasimin milyonluk yatirimi var kimse arayip sormuyor
Harbimi lanben oldum bana elveda..
@efkalade1 bunun yüzünden bende üye oldumSiteye üye olmayın sakın 24 saat üzerinden geçerse gelen kodlarıda alamazsınız
Tamam kanka senin çekimin geldiyse dağılabiliriz biz de hep birlikte seni bekliyorduk.Ben 90 dolar çektim emeğinize sağlık. Bonus an itibari ile bitti bilginiz olsun konu kilit @Shellac
Acil kod lazım o zaman@efkalade1 bunun yüzünden bende üye oldum
evet hemen çözmemiz lazımAcil kod lazım o zaman
İyi niyetli yardımcı olunduğunda burnunun dikine giden gitsin hocam ya.Türkçe dil desteği olan yabancı kripto borsası var.Neyi yapamıyorlar,Türkçe ya her şey.Anlık işlem yapıyorsan at oraya,coinini değiştir oradan Tr binance vs nereye çekiyorsan çek.Bu kafayla devam et o zaman forumda ifadeye çağırılanlar yalan söylüyor olmalı ? @Hayat1kumar Öyle mi dersin ?