Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Efsino 33$ Freespin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,257
25,978
113
kanka grupta birisi yarım saat önce çekim verdim 25 dkdan geldi diyor. bu nasıl oluyor la bize mi ayak yapıolar
Benim psikoloji bozuldu iyice ya ben bı hava alıp geleyim... Uyurum kalkinca gelmiş dedim gelmemiş .. iyi dedik iptal edildi gondermediler onada tamam dedik e hala beklemde yazıyor AMK verecehiniz üç kuruş aklımızdan edecekler iki saattir ebcet hesapları yapıyoruz yok seviye yok miktar yok ansinin nikahı .....

gokce25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,209
538
113
Adam öyle bırakın demediki ülkeyi Türkmenistan yapın sonra tekrar Türkiye yapın düzeliyor dedi :) Türkmenistan yapıp onaylayın demedi adam
Kardeaim okudugunu anlaymayan adama ne dicen bunlar sitey e girip oyun oynuyolar ya vallahi basari

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
615
330
63
Bak kardes onalr onaylamiyor ulke yazan yer var ya onu turkmeniatan yap sonra tekrar turkiye yap gonder tusuna bas oluyor bende baska sitede tecrube ettim
türkmenistan yaptık öyle kaldı aw :DAS:D:AS hahahahha umudu tamamen kestim artık lanet olsun ya :D

Prado34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,513
633
113
Burası nasıl bir dünya la her türden adam var nasıl barındırıyor gerçekten çok ilginç🤣

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,257
25,978
113
Onun bunun çocuğu seni aklını başka yere sakla çekim gelmezse öyle bulacam seni pic seni delirttin lan sabah sabah 300dolar çekim bekliyor senin gibi bir orospu evladı yüzünden iptal olursa o zaman görüşürüz seninle amk evladı seni
Sakin ol dost ana bacı karıştırma gerek yok sabah sbaah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...