Bu nediyor la doğru mu
Ekli dosyalar
-
163.1 KB Görüntüleme: 111
aynısı yaşandı.. her gördüğümüze inanmayacağız işteOlum Türkmenistan oldu direkt kabul etti çekim gelmezse sokarim kafana
Benim psikoloji bozuldu iyice ya ben bı hava alıp geleyim... Uyurum kalkinca gelmiş dedim gelmemiş .. iyi dedik iptal edildi gondermediler onada tamam dedik e hala beklemde yazıyor AMK verecehiniz üç kuruş aklımızdan edecekler iki saattir ebcet hesapları yapıyoruz yok seviye yok miktar yok ansinin nikahı .....kanka grupta birisi yarım saat önce çekim verdim 25 dkdan geldi diyor. bu nasıl oluyor la bize mi ayak yapıolar
Türkmenistan yapıp göndere bastık emi öyle kaldı 🙂Bak kardes onalr onaylamiyor ulke yazan yer var ya onu turkmeniatan yap sonra tekrar turkiye yap gonder tusuna bas oluyor bende baska sitede tecrube ettim
😊😊😊Olum Türkmenistan oldu direkt kabul etti çekim gelmezse sokarim kafana
Saçmalıyor boşver sitenin kendi dengesizliği ile alakalıBu nediyor la doğru mu
Aynı iste katiksiz oc kafaya bak bizdeki yapıyoruzTürkmenistan yapıp göndere bastık emi öyle kaldı 🙂
Kimlikte yükledim sıkıntı olmaz inşallahAynı iste katiksiz oc kafaya bak bizdeki yapıyoruz
Temsilci değil site içi sohbetSaçmalıyor boşver sitenin kendi dengesizliği ile alakalı
Adam öyle bırakın demediki ülkeyi Türkmenistan yapın sonra tekrar Türkiye yapın düzeliyor dedi Türkmenistan yapıp onaylayın demedi adamTürkmenistan yapıp göndere bastık emi öyle kaldı 🙂
Kardeaim okudugunu anlaymayan adama ne dicen bunlar sitey e girip oyun oynuyolar ya vallahi basariAdam öyle bırakın demediki ülkeyi Türkmenistan yapın sonra tekrar Türkiye yapın düzeliyor dedi Türkmenistan yapıp onaylayın demedi adam
türkmenistan yaptık öyle kaldı aw AS:AS hahahahha umudu tamamen kestim artık lanet olsun yaBak kardes onalr onaylamiyor ulke yazan yer var ya onu turkmeniatan yap sonra tekrar turkiye yap gonder tusuna bas oluyor bende baska sitede tecrube ettim
Dayı fsrketmiyor adamlar Arabistan yapıp çeken var grupta sordum sıkıntı yokmuşAdam öyle bırakın demediki ülkeyi Türkmenistan yapın sonra tekrar Türkiye yapın düzeliyor dedi Türkmenistan yapıp onaylayın demedi adam
Farketmiyor kardeş benimde azerbaycantürkmenistan yaptık öyle kaldı aw AS:AS hahahahha umudu tamamen kestim artık lanet olsun ya
Bisey olmaz kimlik bilgiler onemli olantürkmenistan yaptık öyle kaldı aw AS:AS hahahahha umudu tamamen kestim artık lanet olsun ya
Paran 35 dakika sonra gelcektürkmenistan yaptık öyle kaldı aw AS:AS hahahahha umudu tamamen kestim artık lanet olsun ya
Söyle o zaman biz neyi eksik yaptikta bu iç lar parami ödemiyor kafayı yiyeceğim yaFarketmiyor kardeş benimde azerbaycan
Sakin ol dost ana bacı karıştırma gerek yok sabah sbaahOnun bunun çocuğu seni aklını başka yere sakla çekim gelmezse öyle bulacam seni pic seni delirttin lan sabah sabah 300dolar çekim bekliyor senin gibi bir orospu evladı yüzünden iptal olursa o zaman görüşürüz seninle amk evladı seni