- 27,308
- 25,179
- 113
Senin üyelik aff miydi ?Dün akşam 11.40'da talep vermiştim az önce iptal oldu tekrar talep verdim geldi
Senin üyelik aff miydi ?Dün akşam 11.40'da talep vermiştim az önce iptal oldu tekrar talep verdim geldi
Bu arada 140 dolar yazmışım 14 dolar olacak 😄Biliyorum akşamda beraber verdik şimdi de
Dost üye olurken referans kodu yerinde değişik bir şeyler yazıyordu silmedim öyle üye oldum silmedim öyle üye oldumSenin üyelik aff miydi ?
Buradaki linkten üye oldum dostumBuradaki linke tıklayıp üye oldun mu olmadincmi
0.95 nereye gitti dost iptal ve çekim arasında kusurat kaybolmuşBu şekilde arkadaşlar
Ne kadar sürede geldi14 saat sonra iptal oldu tekrar talep ettim geldi
Bakiye düzeltme yaptılar dost küsüratsız çekim verdim0.95 nereye gitti dost iptal ve çekim arasında kusurat kaybolmuş
30 dakikaNe kadar sürede geldi
Gelmedi mi dahaNeyse sen bana fix bırak ne olur ne olmaz sana sigara sözümüz var
Oyunu bozdun kral valla biz sabahtan beri geldi diye milelti kandırıyorduk helal olsun yakaladı n biziben inanmıyorum açıkçası, yok o 100 dolar çekmiş bu 80 dolar çekmiş milyon dolarlar havada uçuşuyor ama ne hacetse 130 sayfa mesajın 128 sayfası ödemelerin gelmemesi, bakiyelerin silinmesi, çekim taleplerinin iptal edilmesi gibi şeyler.
Ne diyorsun sen millet almis neyin kafasını yaşıyorsun turkiyede yasiyor dolar tabi gözünde büyük olacak bu paralar Avrupa'dan geliyor gerçi sonra biz sitelere para yatırıp kaybedince de Avrupa'ya gidiyor yine kasa kazaniyorben inanmıyorum açıkçası, yok o 100 dolar çekmiş bu 80 dolar çekmiş milyon dolarlar havada uçuşuyor ama ne hacetse 130 sayfa mesajın 128 sayfası ödemelerin gelmemesi, bakiyelerin silinmesi, çekim taleplerinin iptal edilmesi gibi şeyler.