- 573
- 708
- 93
Allah şahit burdaki linkten üye olup ödememi aldımBurda ki linkten üye olup ödeme alan var mu şu ana kadar? Eğer varsa yaptıkları kahpelik adam seçme bu kadar basit madem kimseye ödeme yapmasaydı.
Allah şahit burdaki linkten üye olup ödememi aldımBurda ki linkten üye olup ödeme alan var mu şu ana kadar? Eğer varsa yaptıkları kahpelik adam seçme bu kadar basit madem kimseye ödeme yapmasaydı.
17 saat oldu oclari habire ödenecek deyip durdular canlidan ama bence ibnelik var bu kadar uzamazdiBekleyen halen varmı benim gibi
Yoğunluktan araya kaynadı çoğu ondanAllah şahit burdaki linkten üye olup ödememi aldım
Ne diyim gelenlere afiyet olsunAllah şahit burdaki linkten üye olup ödememi aldım
Kanka çok var böyle niye inandıramıyoruz seni site kafasına göre ödeme yapıyor onların linkinden üye olupta alamayan da varYoğunluktan araya kaynadı çoğu ondan
Beyler benimki de geldi şimdi ilkini iptal etmişlerdi, 2 buçukta yeni talep vermiştim şimdi geldi. İlk iptal ettiklerinde 14.45 dolar talep vermiştim, sonra devam ettim 28 780 dolar yaptım daha çok işime yaradı 😂 inşallah sizinki de gelir.Yoğunluktan araya kaynadı çoğu ondan
bende dungeceYoğunluktan araya kaynadı çoğu ondan
Kardeş kod kullanlimiyor nasıl oluyorBeyler benimki de geldi şimdi ilkini iptal etmişlerdi, 2 buçukta yeni talep vermiştim şimdi geldi. İlk iptal ettiklerinde 14.45 dolar talep vermiştim, sonra devam ettim 28 780 dolar yaptım daha çok işime yaradı 😂 inşallah sizinki de gelir.
Ama kod ARROW33FS İDİbende dungece
http://Efsino6.com buna tıklayıp üye oldum 27.25$ ikisaatte geldi
Kod bitti kardeşim biz geceden beri bekliyoruz çekimiKardeş kod kullanlimiyor nasıl oluyor
Öyle bir kod yok kod yanlış diyorAma kod ARROW33FS İDİ
bu kodda geçerli diğeri deAma kod ARROW33FS İDİ