- 416
- 129
- 43
paraı nereye çekiyorsunuz beyler.
Benim var dayıcım hala beklemede bir kere iptal oldu tekrar tslep verin dedi üstünden 4 saat geçtiOdemesi beklemede olan varmı hâlâ
Oyle ya da boyle odemeyeceklermis saglik olsun.zaten yoktu yine yok.boyle giderse hicbir zamanda olmayacakKocaburun yazmayacaktin özel bı kodları var onların onu yazacaktin
bilgi için teşekkür ederimŞansa bala yoğunluktan kaçırıp ödedikleri çok oldu reis olay bu yani
60 dolar yazik valla okadar oyaldilar milleti
Nickine yakısmamis bari sana odeselerdi
Haklısın aga yinede beklentileri en altta tutacan gelirse bedava para gelmez ise zaten para senin degildi60 dolar yazik valla okadar oyaldilar milleti
Bende ilk kaynayanimDaha doğrusu mesele yazıp yazmamakta değil linkten üye olmanız lazimdi ugurun dediği givi sabaha kadar baya kişi kaynadı arada ama artık kontrol ederek yolluyorlar
DeğilDost lar aktif mi kod boşa üye olmayalım
DeğilDost lar aktif mi kod boşa üye olmayalım
Ozaman öderler sana rahat olBana sms gelmişti. Ordaki reff den oldum.
Bende snein gibi düşünüyordum iki saat önce ta ki binanceden bildirim gelene kadarBu saatten sonra ödeme yapacaklarını sanmıyorum bunların
Benimde öyle dedi 3 saattir gelen giden yok bekliyoruzIptal ettiler yeniden cekim verebilir notu düştüler gelirmi acaba bu kez
Yani bi 18 saat daha bekle diyolar bizedeBenimde öyle dedi 3 saattir gelen giden yok bekliyoruz
İlk çekimi iptal ettiler ikinci çekimde 4 saat olmak üzere burada ilk açılıp silinen konudaki linkten üye olmuştumBende snein gibi düşünüyordum iki saat önce ta ki binanceden bildirim gelene kadar