- 105
- 78
- 28
iptalden sonra yenıden verdın sonra sıldı mı bakıyeyı dogrumuİptal edilip Çekim verdik sildiler Zaten Promo kodla üye olduk anasını satım sildiler
dün 60 dolarım yoktu, bugün de 60 dolarım yok... nasip değilmiş ne diyelim hahaahNickine yakısmamis bari sana odeselerdi
Evet kanka evet ya o ref değilse kesin siliyor refse bakiy yüksekse yine siliyor geneldeiptalden sonra yenıden verdın sonra sıldı mı bakıyeyı dogrumu
Sifirlayacaklarini siliyorlar zaten mantık olarak düşünürsen bence şu an ayikliyorlar yeniden verebilir dediklerine ödeyecek büyük ihtimalBize gecmis olsun ilk cekim iptal tekrar verebilir dedi verdik heralde bida iptal edip bakiyeyi 0larlar
hayalde kalması yinede kötü olmadımı ya bu arada bir çok kişinin silinmiş anladığım kadarıyladün 60 dolarım yoktu, bugün de 60 dolarım yok... nasip değilmiş ne diyelim hahaah
ikiside koymazdı bu arada ben alamadım. bana en çok 5 saat yada 12 saat bekleyip iptal olması koyardı. o kadar beklemek üzerdi beniDostlar hic alamamakmi daha koyar
Alıp referans linkinden üye olmadiniz diye
Odenmemesimi
Baya ödeme yapti sildide herkesin sansinahayalde kalması yinede kötü olmadımı ya bu arada bir çok kişinin silinmiş anladığım kadarıyla
Öderler rahat olİlk çekimi iptal ettiler ikinci çekimde 4 saat olmak üzere burada ilk açılıp silinen konudaki linkten üye olmuştum