Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Elimdeki 15 ProMax 'dan Oldum

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,588
4,592
113
daha neler okucaz burada acaba merak ediyorum. Yaşlar reşit, hayatlar ergen

mertinho50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,498
9,902
113
Aga parayı ödeyebilirdim 1 2 haftaya da fevri bı insan
Aq hala ne diyorsun ne konuşuyorsun

Para pul mal mülk bir boka yaramaz şu hayatta bir kaybedince babanı şu günü hatırlayıp bin pişman olacaksan

Herkes oynuyor bu boku bir xok kişinin de senin gibi vardır kötü tecrübeleri

Baba olm baba adam sevgisini de gostermese de ilgi veremesede senin baban

Olan olmuş de babanın hayattayken kıymetini bil ders çıkar iste

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
887
465
63
Bro kim bilir kaç tane icralık dosyan var burda adamlık dersi veriyosun kusura bakma da herkes doğrucu davul olmuş bu forumda milleti ayıpliyorsunuz sadece
1 tane bile icra borcum yok hayatım boyunca da olmadı. Kumar için ne telefon satacak ne de başka değerli eşyamı satacak kadar aklımı kaybetmedim. Kimseye kumar için borç yapmam. Param varsa oynarım yoksa da oynamam. Bilinçli oyuncuyum salak bir canlı değilim. Bilmem anlatabildim mi? Herkesi kendin gibi bilme. Düştüğün çukura aileni çekme .

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,055
929
113
Beyler ben öyle etliye sütlüye karışmadan özel oran kovalaya kovalaya 100k yaptım telefon aldım direkt 0 borç 0stress ama peder bana bi yerin ödemesi için 5k verdi ben de 0olunca ilk iş o parayı siteye atıp 2 pot 2.5 kdan bj oynadım para 10k oldu doyumsuzluk işte onu yedim gidip pederden 0k kaldı deliriyo tabi peder neden ödemedin etmedin diye kavga ettik gitti telefonu sattı elimden alıp 50k gibi komik rakama haydan gelen huya gider diyo parayı gitti bağışladı cebimde 5parasiz kaldım özel bile kovalayasim gelmiyor bu telefonu gidip izinsiz satış diyerek elinden alabilir miyim lavugun kutu fatura benim üstüme rizam olan hiç bişey yok
Babanın sana emanet verdiği parayı kumara atman bile büyük bir hastayken birde babanı suçluyorsun ya tam dayakliksin gayette güzel yapmış kumardan uzak durmani istiyor benim öyle evladım olsa evlatlıktan reddeder atarım sokağa

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
887
465
63
Aq hala ne diyorsun ne konuşuyorsun

Para pul mal mülk bir boka yaramaz şu hayatta bir kaybedince babanı şu günü hatırlayıp bin pişman olacaksan

Herkes oynuyor bu boku bir xok kişinin de senin gibi vardır kötü tecrübeleri

Baba olm baba adam sevgisini de gostermese de ilgi veremesede senin baban

Olan olmuş de babanın hayattayken kıymetini bil ders çıkar iste
Onu düşünecek akıl yok ki. Birde hala paranın peşine düşmüş babasından özür dileyecegine. Adamla kavga bile ermiştir bu akıldaki birisi

mertinho50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,498
9,902
113
Onu düşünecek akıl yok ki. Birde hala paranın peşine düşmüş babasından özür dileyecegine. Adamla kavga bile ermiştir bu akıldaki birisi
Dogru söyleyeni 9 köyden kovarlar zaten bosver ne yazsan okuyup sövecek sana bana başka bir şey yapmicak

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
887
465
63
Kanka ben 5k için ergen mi oluyorum 1 haftalık bile dayanmayacak para için yaşadığım şeyi analtmak istedim sadece makaradayim koydu sadece geri almaya falan çalışmam o telefonu
Niye o zaman nasıl alırım o telefonu diye yanıp tutuştun 🤣🤣

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,124
113
Ben 15 yaşında sabah okula giderken babamdan para almak için uyandırmaya korkup sabah 1 saat erken kalkıp başında uyanmasini bekledigimi biliyorum para istemek için kötü mü davrandı hayır tek fiske vurmamistir tek azar işitmedim bu yaşıma kadar hep saygıyla eğildim babama karşı saygimin karşılığı olarak da bundan 10 sene önce 2milyon civarı borcumu kapattı tek kelime etmeden zengin bir adam da değil sıradan vatandas

denizgltsry

^^BİZİ BİLEN BİLİR BİLMEYEN KENDİ BİLİR ^^
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,793
5,725
113
Beyler ben öyle etliye sütlüye karışmadan özel oran kovalaya kovalaya 100k yaptım telefon aldım direkt 0 borç 0stress ama peder bana bi yerin ödemesi için 5k verdi ben de 0olunca ilk iş o parayı siteye atıp 2 pot 2.5 kdan bj oynadım para 10k oldu doyumsuzluk işte onu yedim gidip pederden 0k kaldı deliriyo tabi peder neden ödemedin etmedin diye kavga ettik gitti telefonu sattı elimden alıp 50k gibi komik rakama haydan gelen huya gider diyo parayı gitti bağışladı cebimde 5parasiz kaldım özel bile kovalayasim gelmiyor bu telefonu gidip izinsiz satış diyerek elinden alabilir miyim lavugun kutu fatura benim üstüme rizam olan hiç bişey yok
allah ıslah etsın gardasım kumar ılleetıen dusmuusunuz sızz allah akıl fıkır versın

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,055
929
113
Ben 15 yaşında sabah okula giderken babamdan para almak için uyandırmaya korkup sabah 1 saat erken kalkıp başında uyanmasini bekledigimi biliyorum para istemek için kötü mü davrandı hayır tek fiske vurmamistir tek azar işitmedim bu yaşıma kadar hep saygıyla eğildim babama karşı saygimin karşılığı olarak da bundan 10 sene önce 2milyon civarı borcumu kapattı tek kelime etmeden zengin bir adam da değil sıradan vatandas
Dost bu zamanın ergenlerin de malesef saygı yok anne babaya diller papuc gibi ne dersen de anlamazlar adamın açtığı konudan ben Bile utanmisken halen makarasindayim yaziyor