Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Elimdeki 15 ProMax 'dan Oldum

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,504
1,900
113
Hem gülüyorum hem üzülüyorum valla.Daha çok bu tarz senaryoları yaşayacaksın hepsinin ortak özelliği şu ki kumar pişmanlık doğurur ders aldım sanarsın ama daha arsız biri olmuşsundur. Burada seni kastetmiyorum
yol yakınken bırak . Senin avantajın baban biliyor kumar oynadığını. Babadan yalan soyleyerek borçlarını ödemek için para alacaksın, kredi cektireceksin gidip kumarda yiyeceksin. Sonra kartlarını hesabını patlatacaksin. Yalan söyleyerek borç almaya devam edeceksin. Bunun sonu gelmez. İyi ki baban biliyor sana telefon al diye para vermez. Gerekirse gider o alir

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,124
113
Dost bu zamanın ergenlerin de malesef saygı yok anne babaya diller papuc gibi ne dersen de anlamazlar adamın açtığı konudan ben Bile utanmisken halen makarasindayim yaziyor
Aynen reis aile ortamı açısından şanslı dönemde yaşadık ama gençliğimizi yasayamadik

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,124
113
Sonumuz hayırlı olsun diyelim dost baksana şu zamanın ergenlerine ne haldeler benim anne baba sağ olsa sırtımda taşırım bunlarda evlat olacak işte
Mekanları cennet olsun reis elimizdeki paranın değerini bilmeden nasıl ki kaybedince değerini anlıyoruz aile de o şekilde

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,055
929
113
Mekanları cennet olsun reis elimizdeki paranın değerini bilmeden nasıl ki kaybedince değerini anlıyoruz aile de o şekilde
Amin dost Allah razı olsun öyle Allaha şükür ailemle bir sorunum yoktu ama işte hayat düzeni flan kalmadı sürünerek yaşamaya devam

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,416
625
113
Beyler ben öyle etliye sütlüye karışmadan özel oran kovalaya kovalaya 100k yaptım telefon aldım direkt 0 borç 0stress ama peder bana bi yerin ödemesi için 5k verdi ben de 0olunca ilk iş o parayı siteye atıp 2 pot 2.5 kdan bj oynadım para 10k oldu doyumsuzluk işte onu yedim gidip pederden 0k kaldı deliriyo tabi peder neden ödemedin etmedin diye kavga ettik gitti telefonu sattı elimden alıp 50k gibi komik rakama haydan gelen huya gider diyo parayı gitti bağışladı cebimde 5parasiz kaldım özel bile kovalayasim gelmiyor bu telefonu gidip izinsiz satış diyerek elinden alabilir miyim lavugun kutu fatura benim üstüme rizam olan hiç bişey yok
Telefonu alan adam ticaret yapıyor sen Got şikayetçi ol ben telefoncu olsam seni vururum sonrada haberlere çıkarız ne adamlarsınız ya

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,870
845
113
Eskiden onlime oyun bağımlısıydım ders çalışmıyordum. Ders çalışmadığım için babam modemi sökmüştü ve telefonumu almıştı ceza olarak. Benim peder telefonu satmadı şanslıymışım. Bu da böyle ergenlik anım.

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,793
11,284
113
Eskiden onlime oyun bağımlısıydım ders çalışmıyordum. Ders çalışmadığım için babam modemi sökmüştü ve telefonumu almıştı ceza olarak. Benim peder telefonu satmadı şanslıymışım. Bu da böyle ergenlik anım.
100 de 100 haklı yani kim olsa aynısını yapar

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,870
845
113
Beyler ben öyle etliye sütlüye karışmadan özel oran kovalaya kovalaya 100k yaptım telefon aldım direkt 0 borç 0stress ama peder bana bi yerin ödemesi için 5k verdi ben de 0olunca ilk iş o parayı siteye atıp 2 pot 2.5 kdan bj oynadım para 10k oldu doyumsuzluk işte onu yedim gidip pederden 0k kaldı deliriyo tabi peder neden ödemedin etmedin diye kavga ettik gitti telefonu sattı elimden alıp 50k gibi komik rakama haydan gelen huya gider diyo parayı gitti bağışladı cebimde 5parasiz kaldım özel bile kovalayasim gelmiyor bu telefonu gidip izinsiz satış diyerek elinden alabilir miyim lavugun kutu fatura benim üstüme rizam olan hiç bişey yok
Kral yanlış anlama da merak ettim yaş kaç?

BonnieParker

Aras
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,759
1,608
113
Çok hayırsız evlatsın Allah ailene sabır versin

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,358
1,160
113
Telefonu babası satmamıstir babası sifreleri falan nasil bilecekte satacak sıfırlamak falan baya mesele iphone da .Bu kesin kumarda kaybetti adamdan 50k aldi simdi de kumarda kaybettigine pişman oldu adamdan geri almaya calisiyor baba olayı hikaye yani.kimin babası ver telefonu ben satacam der.Satamaz ki icloud falan silmeden sifre girilmeden.

yasssuoooo

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40
36
18
Telefonu babası satmamıstir babası sifreleri falan nasil bilecekte satacak sıfırlamak falan baya mesele iphone da .Bu kesin kumarda kaybetti adamdan 50k aldi simdi de kumarda kaybettigine pişman oldu adamdan geri almaya calisiyor baba olayı hikaye yani.kimin babası ver telefonu ben satacam der.Satamaz ki icloud falan silmeden sifre girilmeden.
Sıfırladım verdim sizi kandirsam elime ne geçecek savcı mısın polis mi

yasssuoooo

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40
36
18
O zaman yanlıs anlatmissin babam elimden aldı gitti sattı derken sanki zorla alıp satacagindan da senin haberin yokmus gibi anlatmissin.
Telefonu elimden alıp satacağını düşünmedim haliyle kaldırır bı köşeye yalvartir sandım 1 2 ay ama geldi gözümün önünde parayı bağışladı