Hacı bekle bana 25 30 dk sonra eklendiBeyler aktif olan varmı ekliyolarmi bonusu üye oldum 15 dakika falan oldu gelen giden yok babuslar
Hacı bekle bana 25 30 dk sonra eklendiBeyler aktif olan varmı ekliyolarmi bonusu üye oldum 15 dakika falan oldu gelen giden yok babuslar
Adamsın babuşHacı bekle bana 25 30 dk sonra eklendi
He kanka site elemaniyiz hepimiz senin üzerine inşa ettik bütün oyunu gondermicez paraniÇekim yapanlar nasi çekmiş ??? Site elemanlarimi bunlar 10 kere iptal ettiler 500 TL yi odeyemiyorlar bunlar dolandirici
Aynen site elemaniyiz pardonÇekim yapanlar nasi çekmiş ??? Site elemanlarimi bunlar 10 kere iptal ettiler 500 TL yi odeyemiyorlar bunlar dolandirici
Madem site elemanisiniz şu bonusu yukleyinde oynuyak babus çekim önemli değil zaman geçsin😁Aynen site elemaniyiz pardon
Dedim ya site elemanıyım diye bekleme hiç gondermicemBana ödeme yapmıyorlar çekenler yalancı
İmkan olsa 11 bet 250 fs sanaMadem site elemanisiniz şu bonusu yukleyinde oynuyak babus çekim önemli değil zaman geçsin😁
Son 30 dakikada hiç kimseye bonus yukledilermi kesin bilgi yayalım 🤣Dedim ya site elemanıyım diye bekleme hiç gondermicem
Aga makaradayim ciddiye alacaklar şimdi ben 200 TL çektim konudan elimi ayağımı çektim valla bilmiyorumSon 30 dakikada hiç kimseye bonus yukledilermi kesin bilgi yayalım 🤣
Adamsın eyvallah 👏İmkan olsa 11 bet 250 fs sana
Baba 40 dakika oldu bonus yok arkadaşlar son 1 saat içinde bonus alabilen varmı bı yazın size zahmet✦ Yeni kayıt olan kullanıcılar için 500 TL değerinde freespin Deneme Bonusu!
✦ Bonusu alabilmek için kayıt olurken kullandığınız bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır.
✦ Bonus ile Sweet Bonanza ™ katılım sağlayabilirsiniz. Freespin çıkış sonrası tekrar Sweet Bonanza ™ oyununda devam edebilirsiniz. Harici alanlarda oynanan bakiyeler silinecektir.
✦ Elde edilen kazancı çekebilmeniz için baremler aşağıdaki gibidir;
Domain : 1Elizabet.com
- 2000 TL'ye ulaşılırsa 200 TL,
- 2500 TL'ye ulaşılırsa 250 TL,
- 3000 TL'ye ulaşılırsa 300 TL,
- 4000 TL'ye ulaşılırsa 400 TL,
- 5000 TL'ye ulaşılırsa 500 TL çekim yapılabilirsiniz.
Yok knka 1,5 saat oldu benim ekleme yokBaba 40 dakika oldu bonus yok arkadaşlar son 1 saat içinde bonus alabilen varmı bı yazın size zahmet