Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Engelli Birine Çiçek Vermek

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,301
4,620
113
Bu nasıl bir terbiyesizlik bu nasıl bir ahlaksızlık ya ya şu ..... Attiramiyor muyuz sayfadan
Yahu sen dalga geçiyorsun adamla yuruyemıyorsa gezdır dıye köpek mı adam gezıdrsın yapmaması lazım babasına bşey dıyecegıne saçma akıllar verıyorsun

Ciko1453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
55
28
Yahu sen dalga geçiyorsun adamla yuruyemıyorsa gezdır dıye köpek mı adam gezıdrsın yapmaması lazım babasına bşey dıyecegıne saçma akıllar verıyorsun
Sende beyin yok ben bu yazından bunu anladım ben adamı gezdirsin mı dedim gerizekalı adam yuruyemiyor uzun zamandır yapmak isteyip de yapamadığı bir aktivite olabilir onu yaparsanda mutlu olur dedim embesil seni nedenle okuyosun

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,301
4,620
113
Sende beyin yok ben bu yazından bunu anladım ben adamı gezdirsin mı dedim gerizekalı adam yuruyemiyor uzun zamandır yapmak isteyip de yapamadığı bir aktivite olabilir onu yaparsanda mutlu olur dedim embesil seni nedenle okuyosun
Sen baya kufurbazsın he sınırlenınce çingene oluyorsun eli maşalı babasıyla ne ısı var kızın kız ıstemıyor ayrılmıs

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
766
113
Dostlar saolun da az önce abinin yazdığı mantıklı geldi bir saat alıp içine şu notu koymak şuan en mantıklı karar.

Size bugün 100 milyon dolar vermek istesem kabul edermiydiniz ? Cevabizi evet ise evet demeden önce yazımın devamını okuyun.. fakat tek bir şart ile yarın sabaha uyanamayacaksiniz peki hala 100 milyon doları istermiydiniz ? Cevabınızın Hayır olduğunu duyar gibiyim demek ki neymiş nefes aldığımız her gün aslında bizim için 100 milyon dolardan daha değerli o yüzden tüm olumsuzluklara rağmen yaşamaktan ve şükretmekten vazgecmeyelim. Her gününüzün size güzel ve anlam katması dileğiyle..

cok guzel olmaz mi ?

Ciko1453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
55
28
Sen baya kufurbazsın he sınırlenınce çingene oluyorsun eli maşalı babasıyla ne ısı var kızın kız ıstemıyor ayrılmıs
Evet dua et herkese açık bir yerde anca bu kadar yukselebiliyorum şuan yanımda veya telefonda olsaydık emin ol ömründe duymadığın sözleri sana tek tek yedirirdim. Sanane be sanane kız belki naz yapıyor çocuk seviyor ki demek ki kızın kalbini fethetmek istiyor sen niye her lafa atlayıp insanın moralini bozuyorsun

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
766
113
Dostlar bir abimizin dediği düşünce çok oluru olabilecek gibi geldi bana sizede danışayım buna karar verdim.
Öncelikle bir saat alıyoruz ve içine şu notu yazdırıp koyuyoruz.

NOT
Size bugün 100 milyon dolar vermek istesem kabul edermiydiniz ? Cevabizi evet ise evet demeden önce yazımın devamını okuyun.. fakat tek bir şart ile yarın sabaha uyanamayacaksiniz peki hala 100 milyon doları istermiydiniz ? Cevabınızın Hayır olduğunu duyar gibiyim demek ki neymiş nefes aldığımız her gün aslında bizim için 100 milyon dolardan daha değerli o yüzden tüm olumsuzluklara rağmen yaşamaktan ve şükretmekten vazgecmeyelim. Her gününüzün size güzel ve anlam katması dileğiyle..

Sonrada bunu adama veriyoruz düşünce güzel ve ilgi çekici sizler ne diyorsunuz?

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,301
4,620
113
Dostlar saolun da az önce abinin yazdığı mantıklı geldi bir saat alıp içine şu notu koymak şuan en mantıklı karar.

cok guzel olmaz mi ?
Ya kardeşım saçmalama kım verıyır buna bu akılları yapma bşey babasıyla ne işin var senın cıldırcam

Ciko1453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
55
28

cok guzel olmaz mi ?
Sende bana abi demeyi keser misin saat fikride benden not da benden çıktı abla diceksin ablaaa 😂

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
766
113
Dostlar yeni konu actim oraya gelir mısınız

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,124
113

cok guzel olmaz mi ?
Ben sabah uyanamasam da evet der son nefesimde 100 milyon dolara sarılıp uyurdum