Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisini Kim Kazanır?

Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisini Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    69

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,684
47,566
113
işin içinden çıkamayınca milletin görüşlerine saçma sapan demen senin gibi birine yakışmadı.
kaldıramıyorsan yapmayacaksın şaka maka kanka. senin görüşlerinin içinde benim fikrimce neler saçma ama senin gibi ifade etmiyorum diye kendi görüşlerini çok üstün görmüşsün belli ki.
Bosver bebe konusuyor işte

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
işin içinden çıkamayınca milletin görüşlerine saçma sapan demen senin gibi birine yakışmadı.
kaldıramıyorsan yapmayacaksın şaka maka kanka. senin görüşlerinin içinde benim fikrimce neler saçma ama senin gibi ifade etmiyorum diye kendi görüşlerini çok üstün görmüşsün belli ki.
Attigin resimlere hakem için mi ağlıyor taraftar? Penaltı mi degilmi diye ağlarlar dedim ben senin attigin resim çok saçma 🤣

Alliance

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
4,714
5,244
135
Arkadaşlar konu içinde atışmayalım, güzel uslup kullanalım teşekkürler..

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
Yahu beraberliğe sevinen fb liler Laaa hala konusuyon burada Mac onu yazdıklarına bak
Aynen o yüzden yönetim istifa çekiyoruz maçıda izlemiyor ki 🤣🤣🤣 beraberlik bize yaramaz protesto ediyoruz. Adam seviniyorsunuz diyor. beşiktaş süreye oynuyor ersin hele🤣🤣🤣🤣 sevinecek taraftar belli :)

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,684
47,566
113
Aynen o yüzden yönetim istifa çekiyoruz maçıda izlemiyor ki 🤣🤣🤣 beraberlik bize yaramaz protesto ediyoruz. Adam seviniyorsunuz diyor. beşiktaş süreye oynuyor ersin hele🤣🤣🤣🤣 sevinecek taraftar belli :)
Biz neyine sevinelim hep yonetım istifa diyorsunuz kardesım sondakka sok saydı Arap ozaman nedıcektın m. Ediyom