- 76
- 34
- 18
Ultrabet 25 spin eklemiş Sweet Bonanza daULTRABET derim 5 yıldır oynuyorum
Ultrabet 25 spin eklemiş Sweet Bonanza daULTRABET derim 5 yıldır oynuyorum
Paranız kalmaz en kötü 2 haftaya gönderirler iyisi de 1 hafta2bucukgtan beri bekliyom agliicm şimdi bide canlı destek sırası bekliyoz offf
GeldimiSaat 2.30dan beri bekliyorum hala gelcek
Geldimi1 saattirde benim bekliyor.1 saat neysede 3-4 saattir size neden ödemiyorlarsa garip.
Hayır,muhtemelen öğlenden beri bekleyen kimseye yollanmadi.Canli desteğe falan baglanabildin mi hiçGeldimi
62kisi var bekliyorum millet sorunsuz çekti ya bu betredi casival bide bu ne çektik be siteler sınırlarımız la oynuyorHayır,muhtemelen öğlenden beri bekleyen kimseye yollanmadi.Canli desteğe falan baglanabildin mi hiç
Hayır hala bekliyorumGeldimi
VPN açarsan girer ayrıca site ödeme yaptı herkese çok geç kaldınız para kalmadı tabi kasadaÜlkenizde kullanılamıyor diyo ne alaka ya
Ben üye oldum zaten ama şimdi öyle bi hata verdi vpn den hiç anlamıyorum uygulama mı yüklemek lazımVPN açarsan girer ayrıca site ödeme yaptı herkese çok geç kaldınız para kalmadı tabi kasada
Benden 2. Kimlik doğrulama yi da istedi. Çekimi iptal etti. Doğrulama dan sonra tekrar talep ediniz diyor.Ödeme yapmıyor 3 saat oldu
Fitcas101.comBen üye oldum zaten ama şimdi öyle bi hata verdi vpn den hiç anlamıyorum uygulama mı yüklemek lazım