Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Galatasaray - Trabzonspor Kaç Kere VAR a Gitti Hakem

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
9.55

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,116
8,204
113
Değil banza zaten bonzayi içmiş topu kaleye atsana muslera müdahale etse eyvallah dicem de Trabzon vurdu topu zaten 😂
Muslere banzaya vurdu. Bana göre penaltı değil çok büyük müdahale yok ama oyun kuralına göre penaltı. Mertensin penaltısı penaltı ise oda penaltı ama maçın hakkina girmek olmaz şimdi iyi maçtı iki takım içinde dragus atsa bitmisti. Son golden önce bats ofsaytti çalsa yine bitmişti futbol bunun için güzel

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,089
7,162
113
Trabzon 2-3 yaptığı pozisyondaki top dışardan çevirdiler böyle hakem olmaz vallahi yaa maçın bildiğin anasını sikti
Muslera'nın yaptığı penaltı mertense yapılan penaltı değil mertens sokuyor ayağını Trabzon'un 3. Golü de gol değil renginle değil futbol bilginle yorum yap

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,089
7,162
113
Muslera'nın yaptığı penaltı mertense yapılan penaltı değil mertens sokuyor ayağını Trabzon'un 3. Golü de gol değil renginle değil futbol bilginle yorum yap
Ek olarak yunusa arkadan yapılan müdahale kırmızı yunusun attığı dirsek de kırmızı

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,602
1,464
113
Banza ceza sahasında topa kafa vuruyor Muslera adamı sırtına biniyo suratına bile müdahalesi var ne olması lazım mesela ensesindeki sineği mi kovuyodu
Maç başlı başına bok gibi hakem anasını sikti vallahi bizim pozisyon penaltı değil Trabzon 2-3 yaptığı top net dışarda hakem sıçtı maçın içine barış futbolcu falan değil abi vallahi ben oynatmam osimhen hiç biri top atmıyor adamı kıskanıyor hepsi icardı yokluğu çok belli oluyor

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,379
25,035
113
Tsli gözler topta tüm olayı topla vurmak için hamle yapıyo mertensin alakasız yerden topla oynama niyeti olmadan ayağı sokup penaltı alması komik

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,602
1,464
113
Aynen isminden belli senin de ne olarak yorum yaptığın bak ne yazdım oku yukarda

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,089
7,162
113
Tsli gözler topta tüm olayı topla vurmak için hamle yapıyo mertensin alakasız yerden topla oynama niyeti olmadan ayağı sokup penaltı alması komik
M.united maçı mi neydi topla alakasız yine penaltı almak için adamın önüne yatmıştı aynısi işte tamam aldı penaltıyı da musleranin ki de penalti

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,602
1,464
113
Muslere banzaya vurdu. Bana göre penaltı değil çok büyük müdahale yok ama oyun kuralına göre penaltı. Mertensin penaltısı penaltı ise oda penaltı ama maçın hakkina girmek olmaz şimdi iyi maçtı iki takım içinde dragus atsa bitmisti. Son golden önce bats ofsaytti çalsa yine bitmişti futbol bunun için güzel
Hakem sıçtı maçın içine reis ya

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,602
1,464
113
Ben attığımız golü de gol değil diyebiliyorum sen neden diyemiyosun penaltı diye
Ben yukarda ne yazmışım okudun mu penaltı değil zaten ts golde net dışardan çeviriyor topu pozisyonu orda bitirmesi lazımdı devam ettirdin kör gözlerine sokim onların nereye bakıyorlar top dışardan çekiyorlar penaltı da değil zaten

srdr16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,914
773
113
Kanka futbol bilgisi vereyim dicem ayip olacak yanlis anlama ama ayağını soluyor penaltı değil ne demek :) zaten yapılmak istenen o olay o yani ayağına vuruyor mu bitti kanka gerisini konusmaya gerek yok diğer yorumlarına bi ihtimal katilabilirim

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,089
7,162
113
Ben yukarda ne yazmışım okudun mu penaltı değil zaten ts golde net dışardan çeviriyor topu pozisyonu orda bitirmesi lazımdı devam ettirdin kör gözlerine sokim onların nereye bakıyorlar top dışardan çekiyorlar penaltı da değil zaten
İlk yorumun özelinde yazıyorum ben reis maç geneli olarak bence iki tarafta bu yılın en iyi futbolunu izlettirdi ama hakemler seyir zevkini düşürmek için elinden geleni yaptı dediğin gibi evet. Sahada sanki maçı iki tarafa da vermek isteyip tam olarak hangi tarafa daha çok vermek istedigine karar veremeyen bir hakem vardı

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,089
7,162
113
Kanka futbol bilgisi vereyim dicem ayip olacak yanlis anlama ama ayağını soluyor penaltı değil ne demek :) zaten yapılmak istenen o olay o yani ayağına vuruyor mu bitti kanka gerisini konusmaya gerek yok diğer yorumlarına bi ihtimal katilabilirim
Ya adama penaltı almak için ayağını soktu diyorum tamam aldı penaltıyı ama diğer pozisyonda eş geçilemez onlara ek olarak da yazdım zaten yunusun ayağına basma var direkt kırmızı olması lazım aynı şekil yunusun dirseği var o da aynı kırmızı ama ligimizde hep aynı senaryo bir tarafa vermeyince öbür tarafada vermeye korkuyorlar şu trabzonun dışardan çevirip attığı golü vermese arkasına mertensin penaltıyı da vermeyecekti zaten

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,956
11,382
113
İlk yorumun özelinde yazıyorum ben reis maç geneli olarak bence iki tarafta bu yılın en iyi futbolunu izlettirdi ama hakemler seyir zevkini düşürmek için elinden geleni yaptı dediğin gibi evet. Sahada sanki maçı iki tarafa da vermek isteyip tam olarak hangi tarafa daha çok vermek istedigine karar veremeyen bir hakem vardı
Zaten her türlü yenilmek isterdiniz fbnin puan farkıni kapatmamasi için

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,116
8,204
113

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,089
7,162
113
Zaten her türlü yenilmek isterdiniz fbnin puan farkıni kapatmamasi için
Sezon başından beri siz daha iyi oynasaydiniz da lider olsaydınız başkasının alacağı puana bel bağlamayın sizi yendik de gelip gs ye mi yenildik neyse sen burda fazla takılma rol konularına saymaya git matematikten geri kalma