Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray Transferde Bombayı Patlattı

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,068
8,971
113
Morata ne fırsat transferi ne gereksinim transferi. Hayırlı olsun inşallah 5. Forvetide alır gs puhahahah

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,515
1,165
113
Osimhen bugün sakatlansa yerine oynayacak forvetler son 30 dakika topçusu batshuayi- ve ahmed kutucuydu. 3-5-2 de mükemmel getir götür yapacak bir oyuncu morata. Okan hocanın, İnzaghi hayranlığı var kendisi de söylüyor inter'in oyununu beğeniyorum diye. Son zamanlarda literatüre inzaghi 3-5-2 ( 3-4-1-2 )si diye geçen önde baskılı %100 presli takım da lautoro - thuramın yaptıklarını morata - osimhen yapacak normalde morata yerine griezman gelmesi gerekiyor da nasıl getircen atleticodan. Güzel transfer kiralık, satın alma opsiyonu 8 milyon diye girdi TR basını yabancı basın 16 milyon diyor. 16 milyon değildir umarım. 8-10 arası biterse çok güzel olur.

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,834
1,407
113
Ispanya miili takimi 1.santraforunu alacak kadar küçüldünüz mü?

Collina

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
971
352
63
Osimhen bugün sakatlansa yerine oynayacak forvetler son 30 dakika topçusu batshuayi- ve ahmed kutucuydu. 3-5-2 de mükemmel getir götür yapacak bir oyuncu morata. Okan hocanın, İnzaghi hayranlığı var kendisi de söylüyor inter'in oyununu beğeniyorum diye. Son zamanlarda literatüre inzaghi 3-5-2 ( 3-4-1-2 )si diye geçen önde baskılı %100 presli takım da lautoro - thuramın yaptıklarını morata - osimhen yapacak normalde morata yerine griezman gelmesi gerekiyor da nasıl getircen atleticodan. Güzel transfer kiralık, satın alma opsiyonu 8 milyon diye girdi TR basını yabancı basın 16 milyon diyor. 16 milyon değildir umarım. 8-10 arası biterse çok güzel olur.
1 yıl kiralık 10 milyon euro satın alma bedeli var

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,045
1,446
113
Alvaro Morata Galatasaray'da!

🇪🇸 Alvaro Morata.

🏟 614 maç
⚽ 222 gol
🅰 84 asist

🏆x1 Avrupa Şampiyonası
🏆x2 Şampiyonlar Ligi
🏆x1 FIFA Dünya Kulüpler Kupası
🏆x2 La Liga
🏆x1 UEFA Süper Kupası
🏆x1 Uluslar Ligi
🏆x1 FA Cup
🏆x3 İtalya Kupası
🏆x2 İspanya Kupası
🏆x2 İtalya Süper Kupası

Ekli dosyayı görüntüle 715233
Eskiden olsa on numara derdim ama bir senedir morata ortada yok bitik bence taammamen boş trasnfer

Diğer bir hsusu bizim tayfayi hiç anlamıyorum bizim sadece kanatlara ve orta sahaya adam lazım gerisi fuzli masraf

Okan hoca ya ayrı ayarım jelert 10milyom veriyorsun ama ligde hataya bile ilk onbire atamiyorsun
Yusuf Demir keza
Skrinar yangını tutturup almadiler iyikide fener aldı oldum olası sevmem o oyuncuyu beğenmiyorum da ya bizde Nelson skrinar dan hiç bir eksiği yok
Geçen sene nin ortasahasi kerem demirbey defansi Nelson sanki çöp muamelesi yapılıyor bu oyuncualr bu kadar geriye gitmeside teknik direktörü yazar

Ben çok gol yememizi barış yunus ve mertens e bağlıyorum ozelllikle barış yunus kanatlarda daha çok yeriz sürekli pozisyon kaybediyorlar
Diğer husus sallai ya bu adam macaristanjn en önemli oyunsuydu ne ara bu kadsr geriye gitti

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,834
1,407
113
Gs zaten ligde her turlu sampiyon, avrupa ise tecrube yeridir başarı ekstradır

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,068
8,971
113
Osimhen bugün sakatlansa yerine oynayacak forvetler son 30 dakika topçusu batshuayi- ve ahmed kutucuydu. 3-5-2 de mükemmel getir götür yapacak bir oyuncu morata. Okan hocanın, İnzaghi hayranlığı var kendisi de söylüyor inter'in oyununu beğeniyorum diye. Son zamanlarda literatüre inzaghi 3-5-2 si diye geçen önde baskılı %100 presli takım da lautoro - thuramın yaptıklarını morata - osimhen yapacak normalde morata yerine griezman gelmesi gerekiyor da nasıl getircen atleticodan. Güzel transfer kiralık, satın alma opsiyonu 8 milyon diye girdi TR basını yabancı basın 16 milyon diyor. 16 milyon değildir umarım. 8-10 arası biterse çok güzel olur.
Şimdi ben sana o zaman şunu söyleyeyim bak ben 30 küsür senedir Fenerbahçeliyim icardi hem gs den 6 7 milyon para kazanacak hem çatır çatır gezip dolaşacak. Yazık günah değil mi. Kusura bakmayın transfer komiteniz çok berbat. Sadece göz boyamak için transfer yapıyorlar hepsi bu.

Collina

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
971
352
63
SON DAKİKA

Galatasaray'da imzalar arka arkaya gelecek. Düğmeye basıldı ve menajer Gardi'ye bir kez daha transfer yetkisi verildi. Galatasaray, Pavlovic için bir görüşme planladı. Olumsuz sonuçlanırsa alternatif isim için görüşmeler hızlanacak!

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,045
1,446
113
Abdülkerim Davidson sakatlansa defans yok
Orta saha Mertensin ve Toreranin alternatifi yok sağ bek yok
Galatasaray çok geç kaldı transferde
Dostum Nelson u neden bu kadar herkes bitik bakıyor bu adam geçen seninin hatta ondan önceki senin en iyisi ne ara çöp oldu
Ortasaha ya bende adam alınması taraftarıyım ama sağ bek olayina da karşıyım
Ya jelert 3-4 maç bir oynasın ritmini bulsun olmuyorsa sonra deriz çöp su bu diye
Asıl sorun olan hocanin inadı bence bazı oyuncualra farklı davraniyor
Tabi içerde ne oluyor bilmiyoruz

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,515
1,165
113
Şimdi ben sana o zaman şunu söyleyeyim bak ben 30 küsür senedir Fenerbahçeliyim icardi hem gs den 6 7 milyon para kazanacak hem çatır çatır gezip dolaşacak. Yazık günah değil mi. Kusura bakmayın transfer komiteniz çok berbat. Sadece göz boyamak için transfer yapıyorlar hepsi bu.
2 senedir yaşattıkları yeter sokaklarda çocuklar hala icardi diye geziniyor. Bir nesli Galatasaraylı yapan adam 20 yıl maaş daha verilmeli gezsin tozsun aslanım.

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,910
13,087
113
Ya icardi yok anlarım da morata değil ya olmamalı
Ciom icardide belirsiz bı var bı yok çok Anternatif tanıyorsunuz fenerliyim gssi bjksi farketmez hiç bir oyuncu kulüpten büyük olamaz fazla şımartmaya gelmiyorlar ondan sonra uğraş dur sizin yapacağınız tek şey osimhenin devamını yapın çünkü forvet hattı çok değişir sizin okanin bu kafayla

Collina

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
971
352
63
SON DAKİKA

Milan’ın stoperi Pavlovic için yarın bir görüşme olacak. Galatasaray, Pavlovic’i bonservisi ile almak istiyor. Galatasaray Morata ve Pavlovic paketi için Milan ile anlaşmak üzere.

SkySports

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,569
15,601
113
Dostum Nelson u neden bu kadar herkes bitik bakıyor bu adam geçen seninin hatta ondan önceki senin en iyisi ne ara çöp oldu
Ortasaha ya bende adam alınması taraftarıyım ama sağ bek olayina da karşıyım
Ya jelert 3-4 maç bir oynasın ritmini bulsun olmuyorsa sonra deriz çöp su bu diye
Asıl sorun olan hocanin inadı bence bazı oyuncualra farklı davraniyor
Tabi içerde ne oluyor bilmiyoruz
Nelson transfer bokuna kendini bitirdi geçen yaz transfer döneminde
Jelert den bek olmaz dostum hız yok fizik yok. 9 milyon yazık ona verilen paraya

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,068
8,971
113
Tek mantıklı açıklaması var osimhenin geleceği belirsiz icardi sakat uzun süre oynayamayacak batsuai yetersiz transfer etselerde lazım heralde onun için alirlar
İcardi sakat degil bar bar club club geziyor. Batshuayi para sevdalısı bir köpek. Osimhenin geleceği belirsiz değil sezon sonu gidiyor. Bunların 6 8 harici sağ bek belki de sol bek birde kaleci ihtiyacı var. Umrumda değil etimle kemiğimle nefret ediyorum. Avrupa'da desteğimiz sonsuz ama ligde beter olsunlar

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,910
13,087
113
2 senedir yaşattıkları yeter sokaklarda çocuklar hala icardi diye geziniyor. Bir nesli Galatasaraylı yapan adam 20 yıl maaş daha verilmeli gezsin tozsun aslanım.
İsde bu kafayla o adam kulübü kullanır reis babasinin ciftligi gibi