Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray Transferde Bombayı Patlattı

Collina

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
971
352
63
SON DAKİKA

Ajax maçı sonrası bazı Galatasaray yöneticileri ve menajer Gardi Pavlovic ile Morata transferini bitirmek için Milano'ya uçacak.

📰 Fabrizio Romano

20250130_193300.jpg

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,515
1,165
113
Eskiden olsa on numara derdim ama bir senedir morata ortada yok bitik bence taammamen boş trasnfer

Diğer bir hsusu bizim tayfayi hiç anlamıyorum bizim sadece kanatlara ve orta sahaya adam lazım gerisi fuzli masraf

Okan hoca ya ayrı ayarım jelert 10milyom veriyorsun ama ligde hataya bile ilk onbire atamiyorsun
Yusuf Demir keza
Skrinar yangını tutturup almadiler iyikide fener aldı oldum olası sevmem o oyuncuyu beğenmiyorum da ya bizde Nelson skrinar dan hiç bir eksiği yok
Geçen sene nin ortasahasi kerem demirbey defansi Nelson sanki çöp muamelesi yapılıyor bu oyuncualr bu kadar geriye gitmeside teknik direktörü yazar

Ben çok gol yememizi barış yunus ve mertens e bağlıyorum ozelllikle barış yunus kanatlarda daha çok yeriz sürekli pozisyon kaybediyorlar
Diğer husus sallai ya bu adam macaristanjn en önemli oyunsuydu ne ara bu kadsr geriye gitti
1 senedir ortada yok demen biraz abes. Atletico da gayette 3-5-2 de dip diri oynuyordu. Euro 2024 de de güzel oynadı. 6 aydır Milan da kötü oynuyor ama Milan da 6 aydır iyi oynayan 1 tane oyuncu yok. Leao bile düşüşe geçti yaklaşık 7-8 ayda 3.hocaya geçtiler pioli, foncesa, conceiçao. Evet morata hiç bir zaman elit bir bitirici değildi ama son 5-6 senedir simeone ile beraber bir bağlantı oyuncusu rolüne geçti. Şu an aktif avrupada top oynayan en iyi bağlantı oyuncusu forvette ilk 5 de yer alır morata.

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,241
11,534
113
İcardi sakat degil bar bar club club geziyor. Batshuayi para sevdalısı bir köpek. Osimhenin geleceği belirsiz değil sezon sonu gidiyor. Bunların 6 8 harici sağ bek belki de sol bek birde kaleci ihtiyacı var. Umrumda değil etimle kemiğimle nefret ediyorum. Avrupa'da desteğimiz sonsuz ama ligde beter olsunlar
Klüp doktoru 8,9 ay oynayamaz demişti yalan haber değilse, ligi silip süpürdüler zaten dostum hangi takım olursa olsun Avrupa'da başarıyı üst tur maçlarını izlemeyi özledik son senelerde FB GS umarım en az yarı final hatta final izletir bize

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,815
13,209
113

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,121
531
113
Yanlış anlaşılma olmasın Galatasaray'dan bahsetmiyorum sadece

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,910
13,087
113

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,536
8,418
113
icardi bar bar nerde geziyormuş adam zaten ülkesinde kendi evinde yeni manitasıyla takılıyor ha geze de bilir yatalak hasta mı bu adam 8 ay kanepede mi yatacak aksjfkaf ameliyatını oldu yavaştan çalışmalara başladı bilmediğiniz konularda bayılıyorsunuz la atmaya tutmaya :D

sanalfelsefe

Sadece Galatasaray 💛❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,030
651
113
Alvaro Morata Galatasaray'da!

🇪🇸 Alvaro Morata.

🏟 614 maç
⚽ 222 gol
🅰 84 asist

🏆x1 Avrupa Şampiyonası
🏆x2 Şampiyonlar Ligi
🏆x1 FIFA Dünya Kulüpler Kupası
🏆x2 La Liga
🏆x1 UEFA Süper Kupası
🏆x1 Uluslar Ligi
🏆x1 FA Cup
🏆x3 İtalya Kupası
🏆x2 İspanya Kupası
🏆x2 İtalya Süper Kupası

Ekli dosyayı görüntüle 715233
Hoşgeldin Morata 💛❤

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,068
8,971
113
Klüp doktoru 8,9 ay oynayamaz demişti yalan haber değilse, ligi silip süpürdüler zaten dostum hangi takım olursa olsun Avrupa'da başarıyı üst tur maçlarını izlemeyi özledik son senelerde FB GS umarım en az yarı final hatta final izletir bize
Zor bakma sen ligi falan süpürdüğü yok neyse o konulara girmek istemiyorum ama yar final çeyrek final bu oyunlarla hayal sadece

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,536
8,418
113
gabriel sara'ya da gelirken atıp tuttuydu millet burada sallayın dostum sallayın sene sonu biz de şampiyonluk kupasını sallarız. şahsen morata'ı ben de sevmem ama batshuayi avelinin süresi azalacaksa okeyim en azından koşu moşu atar osimhen'e alan açar

Collina

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
971
352
63
İspanya'da 15 yıldır forvet çıkmıyor bilmem.farkinda misin?
Kanka demek istediğim şu adam çatır çatır atıyor mu atıyor. Osimhen var evet ama sen bu adamı dinlendirmen lazım ve bazı berabere olan maçlarda çift forvet yapman lazım. Bu da Morata için uygun şuan.