- 18,068
- 8,971
- 113
Cihan kimse erden Timur olamaz gs de ama bunlar daha iyi olduklarını sanıyor ondan hep vhnlarYa icardi yok anlarım da morata değil ya olmamalı
Cihan kimse erden Timur olamaz gs de ama bunlar daha iyi olduklarını sanıyor ondan hep vhnlarYa icardi yok anlarım da morata değil ya olmamalı
Ne yazık ki GS transferde kaldı bu sene osimhen hariç boş alimCihan kimse erden Timur olamaz gs de ama bunlar daha iyi olduklarını sanıyor ondan hep vhnlar
1 senedir ortada yok demen biraz abes. Atletico da gayette 3-5-2 de dip diri oynuyordu. Euro 2024 de de güzel oynadı. 6 aydır Milan da kötü oynuyor ama Milan da 6 aydır iyi oynayan 1 tane oyuncu yok. Leao bile düşüşe geçti yaklaşık 7-8 ayda 3.hocaya geçtiler pioli, foncesa, conceiçao. Evet morata hiç bir zaman elit bir bitirici değildi ama son 5-6 senedir simeone ile beraber bir bağlantı oyuncusu rolüne geçti. Şu an aktif avrupada top oynayan en iyi bağlantı oyuncusu forvette ilk 5 de yer alır morata.Eskiden olsa on numara derdim ama bir senedir morata ortada yok bitik bence taammamen boş trasnfer
Diğer bir hsusu bizim tayfayi hiç anlamıyorum bizim sadece kanatlara ve orta sahaya adam lazım gerisi fuzli masraf
Okan hoca ya ayrı ayarım jelert 10milyom veriyorsun ama ligde hataya bile ilk onbire atamiyorsun
Yusuf Demir keza
Skrinar yangını tutturup almadiler iyikide fener aldı oldum olası sevmem o oyuncuyu beğenmiyorum da ya bizde Nelson skrinar dan hiç bir eksiği yok
Geçen sene nin ortasahasi kerem demirbey defansi Nelson sanki çöp muamelesi yapılıyor bu oyuncualr bu kadar geriye gitmeside teknik direktörü yazar
Ben çok gol yememizi barış yunus ve mertens e bağlıyorum ozelllikle barış yunus kanatlarda daha çok yeriz sürekli pozisyon kaybediyorlar
Diğer husus sallai ya bu adam macaristanjn en önemli oyunsuydu ne ara bu kadsr geriye gitti
Klüp doktoru 8,9 ay oynayamaz demişti yalan haber değilse, ligi silip süpürdüler zaten dostum hangi takım olursa olsun Avrupa'da başarıyı üst tur maçlarını izlemeyi özledik son senelerde FB GS umarım en az yarı final hatta final izletir bizeİcardi sakat degil bar bar club club geziyor. Batshuayi para sevdalısı bir köpek. Osimhenin geleceği belirsiz değil sezon sonu gidiyor. Bunların 6 8 harici sağ bek belki de sol bek birde kaleci ihtiyacı var. Umrumda değil etimle kemiğimle nefret ediyorum. Avrupa'da desteğimiz sonsuz ama ligde beter olsunlar
Cihan kimse erden Timur olamaz gs de ama bunlar daha iyi olduklarını sanıyor ondan hep vhnlar
Bu yönetim seneye şampiyon olamaz ve ibra edilmeyerek gönderilir soyliyimNe yazık ki GS transferde kaldı bu sene osimhen hariç boş alim
Yok kanka umrumda değil vallaNe yazık ki GS transferde kaldı bu sene osimhen hariç boş alim
Biçimsiz paralar dönüyor ilk basda o sıkıntı olacak az buz rakamlar değil cihanimBu yönetim seneye şampiyon olamaz ve ibra edilmeyerek gönderilir soyliyim
Bizimkilerde milani aldı oda kronik muhabbeti var Carlos iş yapacak ama kapı gibi alimYok kanka umrumda değil valla
Ya bir şekilde ayarlanır o sıkıntı değil de gereksiz yani şu kazmayi almakBiçimsiz paralar dönüyor ilk basda o sıkıntı olacak az buz rakamlar değil cihanim
Hoşgeldin Morata 💛❤Alvaro Morata Galatasaray'da!
🇪🇸 Alvaro Morata.
🏟 614 maç
⚽ 222 gol
🅰 84 asist
🏆x1 Avrupa Şampiyonası
🏆x2 Şampiyonlar Ligi
🏆x1 FIFA Dünya Kulüpler Kupası
🏆x2 La Liga
🏆x1 UEFA Süper Kupası
🏆x1 Uluslar Ligi
🏆x1 FA Cup
🏆x3 İtalya Kupası
🏆x2 İspanya Kupası
🏆x2 İtalya Süper Kupası
Ekli dosyayı görüntüle 715233
Kazma dediğin adam kanka son Avrupa şampiyonu ispanyanın takım kaptanı.Ya bir şekilde ayarlanır o sıkıntı değil de gereksiz yani şu kazmayi almak
İspanya'da 15 yıldır forvet çıkmıyor bilmem.farkinda misin?Kazma dediğin adam kanka son Avrupa şampiyonu ispanyanın takım kaptanı.
Zor bakma sen ligi falan süpürdüğü yok neyse o konulara girmek istemiyorum ama yar final çeyrek final bu oyunlarla hayal sadeceKlüp doktoru 8,9 ay oynayamaz demişti yalan haber değilse, ligi silip süpürdüler zaten dostum hangi takım olursa olsun Avrupa'da başarıyı üst tur maçlarını izlemeyi özledik son senelerde FB GS umarım en az yarı final hatta final izletir bize
Skriniar kronik yada değil bunu zaman gösterecek kardoBizimkilerde milani aldı oda kronik muhabbeti var Carlos iş yapacak ama kapı gibi alim
Kanka demek istediğim şu adam çatır çatır atıyor mu atıyor. Osimhen var evet ama sen bu adamı dinlendirmen lazım ve bazı berabere olan maçlarda çift forvet yapman lazım. Bu da Morata için uygun şuan.İspanya'da 15 yıldır forvet çıkmıyor bilmem.farkinda misin?