Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray Transferde Bombayı Patlattı

Collina

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
971
352
63
gabriel sara'ya da gelirken atıp tuttuydu millet burada sallayın dostum sallayın sene sonu biz de şampiyonluk kupasını sallarız. şahsen morata'ı ben de sevmem ama batshuayi avelinin süresi azalacaksa okeyim en azından koşu moşu atar osimhen'e alan açar
Sara için neler dediler burada evet doğru.

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,068
8,971
113
gabriel sara'ya da gelirken atıp tuttuydu millet burada sallayın dostum sallayın sene sonu biz de şampiyonluk kupasını sallarız. şahsen morata'ı ben de sevmem ama batshuayi avelinin süresi azalacaksa okeyim en azından koşu moşu atar osimhen'e alan açar
Bak işte direk düz kafa biz burada oyuncuya sallamıyoruz beğenmediğim dediğin batsa 3 5 m eurp veriyorsunuz ne gereği var diyoruz. Tartışmanın bile adabı var

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,815
13,209
113
Kanka demek istediğim şu adam çatır çatır atıyor mu atıyor. Osimhen var evet ama sen bu adamı dinlendirmen lazım ve bazı berabere olan maçlarda çift forvet yapman lazım. Bu da Morata için uygun şuan.
Moratadan bir cacık olmaz. Bak sene başı transferlerinde burada atıp tutanlar vardı. Kimden ne beklediysem öyle çıktı. Moratanin kaçırdığı imkansız golleri video yapsalar 1 saat sürer. Türkiye'de böyle çit.kirildim kazma.oyuncular iş yapmaz.

excalibur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
468
259
63
Fenerbahçe düşmanlığı adamı delirtir 😀

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,815
13,209
113
Sara'ya laf etmedim ama morataya ederim.

Collina

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
971
352
63
35 yaşında olsaydı sekmezdi alırlardı 🤣
Alsan ne olacak kanka senelerdir transfer şampiyonu Fenerbahçe sonuç ortada. Az yapacaksın öz yapacaksın sağlam yapacaksın. Her sene full takımı değiştiriyor, transfer çalımı atıyor sırf taraftara iyi görünmek için Ali Koç ne oluyor sonuç olarak hiç bir şey.

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,068
8,971
113
Burada renk ayrımı yapılmıyor yapılan transferin lüzumu konuşuluyor ayrıma girecek olursak toreria denen topçunun her üç maçtan virinde kart cezalısı olması gerekir. Ben takımlara saygı duymayı severim lakin dediğim gibi morata hayırlı olsun benim gözümde anlamsız transfer

Collina

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
971
352
63
Moratadan bir cacık olmaz. Bak sene başı transferlerinde burada atıp tutanlar vardı. Kimden ne beklediysem öyle çıktı. Moratanin kaçırdığı imkansız golleri video yapsalar 1 saat sürer. Türkiye'de böyle çit.kirildim kazma.oyuncular iş yapmaz.
🏟 614 maç
⚽ 222 gol
🅰 84 asist

Bu mu 1 saat sürer 😅

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,536
8,418
113
Bak işte direk düz kafa biz burada oyuncuya sallamıyoruz beğenmediğim dediğin batsa 3 5 m eurp veriyorsunuz ne gereği var diyoruz. Tartışmanın bile adabı var
la bana ne burada 200 tl kod çekimi için etkinlik koıvalayan adamlarız bize mi kaldı koskoca camiaların parasını düşünmek muhasebeci miyim ben allasen. bu senelerdir gelişen bir sektör her sene her takım milyonlarca lira boşa para harcıyor zaten oraya gireceksen komple futbolu takip etmeyi bırak

Collina

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
971
352
63
🇪🇸 Real Madrid
🇮🇹 Juventus
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Chelsea
🇪🇸 Atletico Madrid
🇮🇹 Milan
🇹🇷 Galatasaray

Alvaro Morata'nın Kariyerin büyüklüğü...

20250130_194938.jpg

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,068
8,971
113
la bana ne burada 200 tl kod çekimi için etkinlik koıvalayan adamlarız bize mi kaldı koskoca camiaların parasını düşünmek muhasebeci miyim ben allasen. bu senelerdir gelişen bir sektör her sene her takım milyonlarca lira boşa para harcıyor zaten oraya gireceksen komple futbolu takip etmeyi bırak
He bak nasıl aynı dile geliyoruz bende onu diyorum. 16 m euro morataya verilir ama 32 yaşında ki morataya verilmez. Beş para etmez. Bizde dzeko var eyt li ama adam çaba sarfediyor laf söylesem üzülüyorum destek versem bir goller kaçırıyor çıldırıyorum anlamsız duygular. Ak liginde fb gs birleşse futbolda tek bir kavga kalmayacak puhahaha

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,711
870
113
Bizim ülke hakkında birinin çok iyi açıklaması vardı Hollandalı biriydi sanirim, yıldızı sönmüş topçu getirirler anca diye. Harbiden emekli ülkesi olduk, taliscaya falan kaç para harcandı, Carlos 32 yaşında, skriniar normal defans için tecrübe önemli ama bu kadar paraların harcanması iç açıcı değil. Arabistan'da oynayan adama bu kadar masraf falan :/ Bunlar iyi olsalar da Avrupa da zor ben soyliyim. İyi akşamlar.

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,068
8,971
113