- 971
- 352
- 63
SON DAKİKA
🔥 Milan, Morata ve Pavlovic sonrası Calabria'yı da Galatasaray'a önerdi.
SkySports
SkySports
Kanka bjk fenerden de altyazı geç beSON DAKİKA
SkySports
Osimhen gidecek heralde başka açıkşaması yokÇok gereksiz osimhenin parasını kara kara dusunen kulüp üzerine gene forvet alıyor mantıklı bir açıklama kralı yapamaz nokta da
Talisca meselesini onur meselesi yaptılar bizim aveller. Ama talisca oynamaya geldiyse o parayı hak eder yok yatmaya geldiyse olan dinamikler de patlar biz yine transfer konuşuyoruz garibim Beşiktaş ne yapsınBizim ülke hakkında birinin çok iyi açıklaması vardı Hollandalı biriydi sanirim, yıldızı sönmüş topçu getirirler anca diye. Harbiden emekli ülkesi olduk, taliscaya falan kaç para harcandı, Carlos 32 yaşında, skriniar normal defans için tecrübe önemli ama bu kadar paraların harcanması iç açıcı değil. Arabistan'da oynayan adama bu kadar masraf falan :/ Bunlar iyi olsalar da Avrupa da zor ben soyliyim. İyi akşamlar.
Talisca iş yapacak inanıyorum alimTalisca meselesini onur meselesi yaptılar bizim aveller. Ama talisca oynamaya geldiyse o parayı hak eder yok yatmaya geldiyse olan dinamikler de patlar biz yine transfer konuşuyoruz garibim Beşiktaş ne yapsın
Milan uğraşmasın kulübün anahtarını versin gardiye 🤣🤣SON DAKİKA
SkySports
Bjk Insigne ile anlaşmış.Kanka bjk fenerden de altyazı geç be
Yapmazsa zaten intihar sebebi aga arenada ki maç ligin kader maçı iki takım içinTalisca iş yapacak inanıyorum alim
Harbi mi lanBjk Insigne ile anlaşmış.
Aynen öyle oraya kadar bence kaybetmeden gidecez o maç harbiden derbi olucak babalar konusucak yeni transfler gorcez orda isde agacmYapmazsa zaten intihar sebebi aga arenada ki maç ligin kader maçı iki takım için
Valla son dakika geçiyor Di marzioHarbi mi lan
Ak rashford istememiş mou sinir krizine girdimAynen öyle oraya kadar bence kaybetmeden gidecez o maç harbiden derbi olucak babalar konusucak yeni transfler gorcez orda isde agacm
Yago yazmadıysa inanmam puhahahhaValla son dakika geçiyor Di marzio
dostum zaten bu ülkenin sorunu bu.prime döneminde dünya yıldızı olmuş adamları 30 yaş üstü getirince elit takım olduk zannediyoruz. sonra avrupada orta seviye takımları bizi yenince kadro değeri konuşuyoruz. sahada kadro değeri oynamıyor 22 tane insan oynuyor paralar oynuyor olsa her sene man city kazanması lazım tüm kupaları. futbol işinin temeli insan bunu çözebilsek daha makul bir ortam oluşacak bu ülkede.Bizim ülke hakkında birinin çok iyi açıklaması vardı Hollandalı biriydi sanirim, yıldızı sönmüş topçu getirirler anca diye. Harbiden emekli ülkesi olduk, taliscaya falan kaç para harcandı, Carlos 32 yaşında, skriniar normal defans için tecrübe önemli ama bu kadar paraların harcanması iç açıcı değil. Arabistan'da oynayan adama bu kadar masraf falan :/ Bunlar iyi olsalar da Avrupa da zor ben soyliyim. İyi akşamlar.
Kanka Di Marzionun Türkiye Şubesi Yago zaten ortaklar 😅Yago yazmadıysa inanmam puhahahha
Ya sorma ona acayip ayar oldum Mourinho çok değişik rahat her maç stres yaratıyor bize seviyor aksiyonu onnumara topçu neyini istemessinki ağa yaAk rashford istememiş mou sinir krizine girdim
Gelir de saç baş yoldurursa bunu aticam sana 🤣
Yürü be sonunda beklediğim.yorum 😍😍Atletico hariç hepsine git moratayı seven bir klüp taraftarı bulamazsın la bu ülkeye drogba geldi drogba morata kim