Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray Transferde Bombayı Patlattı

Collina

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
971
352
63
SON DAKİKA

🔥 Milan, Morata ve Pavlovic sonrası Calabria'yı da Galatasaray'a önerdi.

SkySports

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,068
8,971
113
Bizim ülke hakkında birinin çok iyi açıklaması vardı Hollandalı biriydi sanirim, yıldızı sönmüş topçu getirirler anca diye. Harbiden emekli ülkesi olduk, taliscaya falan kaç para harcandı, Carlos 32 yaşında, skriniar normal defans için tecrübe önemli ama bu kadar paraların harcanması iç açıcı değil. Arabistan'da oynayan adama bu kadar masraf falan :/ Bunlar iyi olsalar da Avrupa da zor ben soyliyim. İyi akşamlar.
Talisca meselesini onur meselesi yaptılar bizim aveller. Ama talisca oynamaya geldiyse o parayı hak eder yok yatmaya geldiyse olan dinamikler de patlar biz yine transfer konuşuyoruz garibim Beşiktaş ne yapsın

Foncha

Ferdi ~ Tayfur
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
536
320
63
Adamlar milyon dolar üzerinde tepiniyor bunlarda laf ebeliklerini yapıyor elinize ne geçiyor onu anlamıyorum

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,910
13,087
113
Talisca meselesini onur meselesi yaptılar bizim aveller. Ama talisca oynamaya geldiyse o parayı hak eder yok yatmaya geldiyse olan dinamikler de patlar biz yine transfer konuşuyoruz garibim Beşiktaş ne yapsın
Talisca iş yapacak inanıyorum alim

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,910
13,087
113
Yapmazsa zaten intihar sebebi aga arenada ki maç ligin kader maçı iki takım için
Aynen öyle oraya kadar bence kaybetmeden gidecez o maç harbiden derbi olucak babalar konusucak yeni transfler gorcez orda isde agacm

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,536
8,418
113
Bizim ülke hakkında birinin çok iyi açıklaması vardı Hollandalı biriydi sanirim, yıldızı sönmüş topçu getirirler anca diye. Harbiden emekli ülkesi olduk, taliscaya falan kaç para harcandı, Carlos 32 yaşında, skriniar normal defans için tecrübe önemli ama bu kadar paraların harcanması iç açıcı değil. Arabistan'da oynayan adama bu kadar masraf falan :/ Bunlar iyi olsalar da Avrupa da zor ben soyliyim. İyi akşamlar.
dostum zaten bu ülkenin sorunu bu.prime döneminde dünya yıldızı olmuş adamları 30 yaş üstü getirince elit takım olduk zannediyoruz. sonra avrupada orta seviye takımları bizi yenince kadro değeri konuşuyoruz. sahada kadro değeri oynamıyor 22 tane insan oynuyor paralar oynuyor olsa her sene man city kazanması lazım tüm kupaları. futbol işinin temeli insan bunu çözebilsek daha makul bir ortam oluşacak bu ülkede.

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
557
221
43
La takıma kanat lazım defans lazım ilk iş yine forvet indirmek mi oldu tamam osim gidecek falan da osim sezon sonu gidecek çok mu lazımdı morata :D Sırf yıldız indirmek için yapılmış. Verim alınır mı konusuna gelirsek icardinin yürüeyerek 50 gol attığı ligde morata da rahat isteneni verir

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,910
13,087
113