Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet GASSAL Dizisini İzlemenizi Öneririm

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,890
2,934
113
Başrol Ahmet Kural oyunculuğunu konuşturmuş . Çarpık ilişkiler , kadına şiddet , erkeğe şiddet olmadan da ,saçma küfürlü dizi ya da filmlerden sıyrılıp az biraz komedi çok biraz ucundan ölümü hatırlatan harika bir dizi olmuş gerçekten tavsiye ediyorum boş vaktinizde izleyin.

Şahin Kendirci de harika yorumlarıyla şarkılara resmen yön vermiş

İzlemek için link : https://hdfilmcehennemi3.com/gassal-1-sezon-1-bolum/
Bugün başladım kanka bende

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,697
2,354
113
Başrol Ahmet Kural oyunculuğunu konuşturmuş . Çarpık ilişkiler , kadına şiddet , erkeğe şiddet olmadan da ,saçma küfürlü dizi ya da filmlerden sıyrılıp az biraz komedi çok biraz ucundan ölümü hatırlatan harika bir dizi olmuş gerçekten tavsiye ediyorum boş vaktinizde izleyin.

Şahin Kendirci de harika yorumlarıyla şarkılara resmen yön vermiş

İzlemek için link : https://hdfilmcehennemi3.com/gassal-1-sezon-1-bolum/
Hangi sitenin elemanısın
Doğruyu söyle
Yoksa ifşa ederim seni

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
887
465
63
Valla dizi de de diyor defalarca ölülerden değil dirilerden korkun diye çok haklı. Keşke GASSAL olsam dirilerden bende bıktım 😄

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
459
212
43
ilk çıktığında 2-3 saatte yedim bitirdim diziyi. Ahmet kural'ın oyunculuğu müthiş, senaryo yine aynı güzellikte. Bu izlenecek dizi kıtlığında ilaç geldi. Mutlaka izlenmeli

elcor35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,129
1,146
113
Gassallik mezarlik sünnet vs hepsi sektör haline gelmiş insanlari rant uğruna bu gibi sacmasapan seylerle yüzyıllarca kandirmislar yakin gitsin arkadaş bedenin ne önemi var çürüyüp gidecek zaten

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,567
751
113
Diziyi bilmiyorum ama six feet under ın islami uyarlaması gibi geldi orada cenaze evi işletip insanları son yolculuğuna uğurluyorlardı bu arada Six feet under kesin izleyin biraz agırdır ama hayata dair çok sey anlatır kült dizidir.

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,955
1,177
113
fb gs bjk maçlarını izlemek için vergilerimle ayakta duran devlet televizyonuna aylık 99 tl verince ben aq

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
887
465
63
Gassallik mezarlik sünnet vs hepsi sektör haline gelmiş insanlari rant uğruna bu gibi sacmasapan seylerle yüzyıllarca kandirmislar yakin gitsin arkadaş bedenin ne önemi var çürüyüp gidecek zaten
Bir noktada haklı olabilirsin ama bu dinin ve inancın ile alakalı bir durum. Bu dediğin şey bazı dinlerde var müslüman değilsen aynısını kendine yapılmasını vasiyet edebilirsin ailene

elcor35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,129
1,146
113
Diziyi bilmiyorum ama six feet under ın islami uyarlaması gibi geldi orada cenaze evi işletip insanları son yolculuğuna uğurluyorlardı bu arada Six feet under kesin izleyin biraz agırdır ama hayata dair çok sey anlatır kült dizidir.
Türkçe dil var mi netfilixte

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,859
11,390
113
Beyler konu dışı ama bilginiz olsun diye yazıyorum @Revival @Oguzhankaya1998 bu iki ibneye deneme bonusundan cekim yapsinlar diye bakin meblasinda degilim ikisinede yardımcı oldum yatirip cekip aticaklardi neyse ana para cevrimi varmis ikisindede neyse ana parayi ceviremediler tabikide olsun ondada sıkıntı yok 100 lira icin dm lere cevab vermiyor adamlar geri dönüş yapmadilar haberiniz olsun böyle kahpeleri bilin diye paylaşıyorum 100 lirasinda degilim yapilan muamele hos degil 100 200 liraya kendini satar bunlar

elcor35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,129
1,146
113
Bir noktada haklı olabilirsin ama bu dinin ve inancın ile alakalı bir durum. Bu dediğin şey bazı dinlerde var müslüman değilsen aynısını kendine yapılmasını vasiyet edebilirsin ailene
Onu yaptim zaten organlarimi bagislayip geri kalanida cöpe atin ya da yakin dedim inanclara saygiliyim tabii ama o kadar sacma sapan adet vs gelenek uygulama var ki hepsinin ucunda bir tek sey var para

sello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
624
172
43
O değilde ÇIRAK GÜZEL ÇIRAK tabide izleyin bence

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
887
465
63
O değilde ÇIRAK GÜZEL ÇIRAK tabide izleyin bence
Niye tabii de izleyeyim ki? TRT vergisini her faturada alıyorlar her harcamada alıyorlar. İnternette beleşken niye para vereyim ? Param olsa yine vermem. Bırakın şu akılı artık. Zaten şemsiyeler bayağı var içerde, kulak ardımızda da yer kalmadı

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
887
465
63
Beyler konu dışı ama bilginiz olsun diye yazıyorum @Revival @Oguzhankaya1998 bu iki ibneye deneme bonusundan cekim yapsinlar diye bakin meblasinda degilim ikisinede yardımcı oldum yatirip cekip aticaklardi neyse ana para cevrimi varmis ikisindede neyse ana parayi ceviremediler tabikide olsun ondada sıkıntı yok 100 lira icin dm lere cevab vermiyor adamlar geri dönüş yapmadilar haberiniz olsun böyle kahpeleri bilin diye paylaşıyorum 100 lirasinda degilim yapilan muamele hos degil 100 200 liraya kendini satar bunlar
Vermeyecektin hata sende. Forumda bu durumlar zaten yasak