- 1,346
- 818
- 113
Netflix şunu kaçırdığı için kafayı duvarlara vurmuştur 😀
Ben kolay kolay dizi izlemem ha izlersem yabancı dizi izliyorum. Türk dizilerinden gerçekten midem bulanıyor artık. Ama bu gassal dizisini gerçekten sevdimBilgilendirme için teşekkür ederim. Bu tarz dizilerin çoğalması , herkesin yararına olacaktır.
Yani özetle sizin de anlatmış olduğunuz gibi , özellikle bizim toplumumuzda çok düşük yüzde de olan çarpık ilişkileri sürekli ekrana taşıyanlardan, komedi adı altında küfür şov yapanlardan , siyasi mesaj vereceğim diye işin bxkunu çıkaranlardan sıkıldık.
Vakit buldukça eşimle izleyeceğim.
bu dizi keske netflixte olaydi sacma sapan yerli dizilerimiz yerine bunu izlerdi dunyaNetflix şunu kaçırdığı için kafayı duvarlara vurmuştur 😀
Aynen dost 😀bu dizi keske netflixte olaydi sacma sapan yerli dizilerimiz yerine bunu izlerdi dunya
Dost ben kaçak yayın izliyorum hemde hepsi furbol dahil oluyor 😂😂😂😂😂Niye tabii de izleyeyim ki? TRT vergisini her faturada alıyorlar her harcamada alıyorlar. İnternette beleşken niye para vereyim ? Param olsa yine vermem. Bırakın şu akılı artık. Zaten şemsiyeler bayağı var içerde, kulak ardımızda da yer kalmadı
zaten bı orası on numara bebegı kucagına verdıklerındeki sahnede insanın gözünden yaş gelmıyosa o adamdan korkDizi hosuma gitti en azindan uzun sürmüyor son bölüm son 10 dakika ciger birakmadi bende duygulandirdi beni
bence izlemeyin bilinçaltınıza yazık kumara devamBaşrol Ahmet Kural oyunculuğunu konuşturmuş . Çarpık ilişkiler , kadına şiddet , erkeğe şiddet olmadan da ,saçma küfürlü dizi ya da filmlerden sıyrılıp az biraz komedi çok biraz ucundan ölümü hatırlatan harika bir dizi olmuş gerçekten tavsiye ediyorum boş vaktinizde izleyin.
Şahin Kendirci de harika yorumlarıyla şarkılara resmen yön vermiş
İzlemek için link : https://hdfilmcehennemi3.com/gassal-1-sezon-1-bolum/
bence izlemeyin bilinçaltınıza yazık kumara devam
Bu ne alaka kardeşim burası dizi paylaşma forumumu @Daimon
Siz iyi değilsiniz söyleyimTRT yaptıysa izlemem hükümet kanalı
Şu din sömürüsü ne zaman bitecek çok merak ediyorum doğrusu
Belki dediğin kadar güzeldir ama Türk dizi ve filmlerine genel olarak antipatim var. Sonuçta kitlenin kalitesi belli. Recep İvedik osurarak gişe rekorları kırıyor. Hele The Penguin gibi bir diziyi izledikten sonra attan inip eşşeğe binmek gibi gelir. Hatta eşşek bile fazlaBaşrol Ahmet Kural oyunculuğunu konuşturmuş . Çarpık ilişkiler , kadına şiddet , erkeğe şiddet olmadan da ,saçma küfürlü dizi ya da filmlerden sıyrılıp az biraz komedi çok biraz ucundan ölümü hatırlatan harika bir dizi olmuş gerçekten tavsiye ediyorum boş vaktinizde izleyin.
Şahin Kendirci de harika yorumlarıyla şarkılara resmen yön vermiş
İzlemek için link : https://hdfilmcehennemi3.com/gassal-1-sezon-1-bolum/
gassal massal hooop duyguları sömür paraları cebe indir klasik türk medyası
sen iyisin yaniSiz iyi değilsiniz söyleyim
Hökümete yakınsa iyidir aslında be brom 👊🏼🤩sen iyisin yani