Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet GASSAL Dizisini İzlemenizi Öneririm

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,346
818
113
Netflix şunu kaçırdığı için kafayı duvarlara vurmuştur 😀

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
887
465
63
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bu tarz dizilerin çoğalması , herkesin yararına olacaktır.

Yani özetle sizin de anlatmış olduğunuz gibi , özellikle bizim toplumumuzda çok düşük yüzde de olan çarpık ilişkileri sürekli ekrana taşıyanlardan, komedi adı altında küfür şov yapanlardan , siyasi mesaj vereceğim diye işin bxkunu çıkaranlardan sıkıldık.

Vakit buldukça eşimle izleyeceğim.
Ben kolay kolay dizi izlemem ha izlersem yabancı dizi izliyorum. Türk dizilerinden gerçekten midem bulanıyor artık. Ama bu gassal dizisini gerçekten sevdim

sello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
636
174
43
Niye tabii de izleyeyim ki? TRT vergisini her faturada alıyorlar her harcamada alıyorlar. İnternette beleşken niye para vereyim ? Param olsa yine vermem. Bırakın şu akılı artık. Zaten şemsiyeler bayağı var içerde, kulak ardımızda da yer kalmadı
Dost ben kaçak yayın izliyorum hemde hepsi furbol dahil oluyor 😂😂😂😂😂

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,660
7,227
113
şimdiye kadar izledıgım diziler arasında en aaçması desem fena olmaz :)

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,660
7,227
113
az önce izledım harbıden saçma adam on bölümde ne eş koydu ne dost herkezı öldurdu tamam gassallık herbaa yıgıdın harcı deıl ama bu fılm 0

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,660
7,227
113
Dizi hosuma gitti en azindan uzun sürmüyor son bölüm son 10 dakika ciger birakmadi bende duygulandirdi beni
zaten bı orası on numara bebegı kucagına verdıklerındeki sahnede insanın gözünden yaş gelmıyosa o adamdan kork

wizardess

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
907
347
63
Başrol Ahmet Kural oyunculuğunu konuşturmuş . Çarpık ilişkiler , kadına şiddet , erkeğe şiddet olmadan da ,saçma küfürlü dizi ya da filmlerden sıyrılıp az biraz komedi çok biraz ucundan ölümü hatırlatan harika bir dizi olmuş gerçekten tavsiye ediyorum boş vaktinizde izleyin.

Şahin Kendirci de harika yorumlarıyla şarkılara resmen yön vermiş

İzlemek için link : https://hdfilmcehennemi3.com/gassal-1-sezon-1-bolum/
bence izlemeyin bilinçaltınıza yazık kumara devam

yumlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,972
2,502
113
TRT yaptıysa izlemem hükümet kanalı

Şu din sömürüsü ne zaman bitecek çok merak ediyorum doğrusu

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
887
465
63

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,291
4,959
113
gassal massal hooop duyguları sömür paraları cebe indir klasik türk medyası

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,194
1,912
113
Başrol Ahmet Kural oyunculuğunu konuşturmuş . Çarpık ilişkiler , kadına şiddet , erkeğe şiddet olmadan da ,saçma küfürlü dizi ya da filmlerden sıyrılıp az biraz komedi çok biraz ucundan ölümü hatırlatan harika bir dizi olmuş gerçekten tavsiye ediyorum boş vaktinizde izleyin.

Şahin Kendirci de harika yorumlarıyla şarkılara resmen yön vermiş

İzlemek için link : https://hdfilmcehennemi3.com/gassal-1-sezon-1-bolum/
Belki dediğin kadar güzeldir ama Türk dizi ve filmlerine genel olarak antipatim var. Sonuçta kitlenin kalitesi belli. Recep İvedik osurarak gişe rekorları kırıyor. Hele The Penguin gibi bir diziyi izledikten sonra attan inip eşşeğe binmek gibi gelir. Hatta eşşek bile fazla

Hele TRT yapımıysa zaten izleme olasılığım %1 bile değil

Son düzenleme: