Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Golbet 1000 Nakit Minimum 2500 Max 5000 Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Byscream1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
793
245
43
Kayıt linki kapalı ve kaydı kapamalari saçma geldi biraz umarım başımıza iş almayız bu siteden

Aleesezginn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
155
47
28
site arıza aga çekim talebi iptal falan da edemiyorum içerde bakiye var 14 tl küsuratlı çekmiyim dedim , şimdi bekliyoruz iptal edilmesini resmen… buradan çekebilen adam da 2 saat sonra sonuçlandığı için bidaha buraya zor yatırım yapar kötü bir reklam bence

cunazor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,124
449
83
Eklenmeyip eklenen var mı şuana kadar

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
982
327
63
bi benim çekim gelmedi herhalde, 2,5 saat oldu suanda

alp3rjpg

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32
8
8
Golbet’e hoş geldiniz,

⚽️
Deneme Bonusu Kampanyamız sona ermiştir.

Yeni promosyon fırsatlarından yararlanmak ve kesintisiz güncel adresimize ulaşabilmeniz için sosyal medya kanallarımızı takip edebilirsiniz.

alp3rjpg

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32
8
8
Servis sağlayıcımız BetConstruct tarafından kısa süreli bakım çalışması yapılmaktadır. Bakım kaynaklı etkilenen alanlar tüm Betconstruct altyapılı siteler için geçerlidir. İlgili süreci yakından takip ettiğimizi, bakımın sona ermesi ile birlikte bekleyen tüm işlemleri kısa sürede sonuçlandıracağımızı bilmenizi isteriz.

Golbet ailesi olarak anlayışınız için teşekkür eder, yaşanan aksaklık için özür dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...