Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Hayatindibi / Biraz Risk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
429
Kupon Oranı
6

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,688
51,477
113
Sadece ödül için gelenler var. Her forumda var böyle adamlar. Gelir kapısı olarak görmek hem zor hemde üzücü benim için. Ben hep geceleri gelirim makara sohbet için etkinlikte tadı tuzudur. @Hayatindibi ile günlerdir beraber sabahın körüne kadar buralardaydık. Kazanmasına çok sevindim.
Mecburdum kardes sigarasizlik kotu bisey zor zamanimda yanimda olan @erhanbey22 ve @ertan01 adamdir 2side

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,569
15,601
113
Bi eşşek de benım işte adamla 7 24 muhabbetimiz vardı onlar ıcın o zamanlar neler neler yaptım ıste bizden adam olmaz
Deger bilmeyen Adam menfaatci Adam sahteksr Adam her yerde kendini bellı eder. Arkamdan laf ettirecegime parasiz Kal kimseye minnet etme. Benim felsefem budur

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,182
51,404
113
Mesela canberk canberki severdim az, cok muhabbetimiz vardı özelden yazardı knk şu şu forumda sana odul cıkmıs kacırdıgım olursa banada yaz vs diye konusurduk bak şu kaç aydır adam 20 k çekiyor en aşağı yatırımı 5 k hakkında hayırlısı olsunda adam bizi bi tarafına takmıyor onu geçtim selam almıyor la biz ne yaptık :) ben yine iyi düşünüyorum allah seni geri o bonus aradıgın günlere düşürmez inşallah dostum kazancın daim olsun

canberk3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,928
1,349
113
Mesela canberk canberki severdim az, cok muhabbetimiz vardı özelden yazardı knk şu şu forumda sana odul cıkmıs kacırdıgım olursa banada yaz vs diye konusurduk bak şu kaç aydır adam 20 k çekiyor en aşağı yatırımı 5 k hakkında hayırlısı olsunda adam bizi bi tarafına takmıyor onu geçtim selam almıyor la biz ne yaptık :) ben yine iyi düşünüyorum allah seni geri o bonus aradıgın günlere düşürmez inşallah dostum kazancın daim olsun
kanka bizde bu forum da çoook kez para dağıttık 2 seneden fazla oldu bu foruma üyeyiz doğru çok kez seninle muhabbetimiz olmuştur ama görende sürekli 20 k 20 k çekiyorum :) 2 defa 15 çektim oda 1 sene olmuştur 50 bin liraya yakın banka da kredi borcumuz vardı dağıtıyoruz yani geri iddaaya basmıyoruz emin ol

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,182
51,404
113
kanka bizde bu forum da çoook kez para dağıttık 2 seneden fazla oldu bu foruma üyeyiz doğru çok kez seninle muhabbetimiz olmuştur ama görende sürekli 20 k 20 k çekiyorum :) 2 defa 15 çektim oda 1 sene olmuştur 50 bin liraya yakın banka da kredi borcumuz vardı dağıtıyoruz yani geri iddaaya basmıyoruz emin ol
Dostum para kazanmana bişey demiyorum ben senin allah daha çok versin de muhabbeti kesmenizi anlamıyorum selam veriyoruz almıyorsunuz bunları anlamıyorum ne oluyor yani para varken

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,569
15,601
113
Neyse beyler herkes Kim nedir anlio artik. Böyle adamlar a kimse sans parasi atmasin borc da vermesi. Biz yüz vermezsek yanlis yapamazlar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,688
51,477
113
Arkadaslar cekime hala izin gelmedi paparasinibyazip isi olanlar keyfine baksin para gelince aticam sans paralarinizi

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
vallahi iyi kötü burasını aile belledim malum sosyal hayatım yok. ne kadar param olursa olsun sürekli etkinlik yapardım parayı bulunca tüymem. kumarbaz kumarbaza yol olmalı

canberk3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,928
1,349
113
Dostum para kazanmana bişey demiyorum ben senin allah daha çok versin de muhabbeti kesmenizi anlamıyorum selam veriyoruz almıyorsunuz bunları anlamıyorum ne oluyor yani para varken
Muhabbeti kesmem ben para için emin ol kanka 12 saat günde çalışıyorum benim seninle konuştugumuz dönemler samimi oldugumuz dönemler 3-4 ay sokağa çıkma yasakları vardı çalışmıyordum günün 20 saati bu forumda takılıyordum günde 10-12 saat çalışınca emin ol foruma girip mesajları okuyamıyor insan yorgunluktan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...