Umrumda değil de işte adamlarla bi mubabbetimiz var en azından çok kişi değişiyor bu para cidden herşeyi değiştiriyorÇok mu umrunda kanka
Umrumda değil de işte adamlarla bi mubabbetimiz var en azından çok kişi değişiyor bu para cidden herşeyi değiştiriyorÇok mu umrunda kanka
Mevzu neydiReceble İskorpit biliyorum ben
Bi insanı en kolay tanımanın yolu bu zaten parayı bulunca değişiyorsa bi bok olmaz o adamdanUmrumda değil de işte adamlarla bi mubabbetimiz var en azından çok kişi değişiyor bu para cidden herşeyi değiştiriyor
Mecburdum kardes sigarasizlik kotu bisey zor zamanimda yanimda olan @erhanbey22 ve @ertan01 adamdir 2sideSadece ödül için gelenler var. Her forumda var böyle adamlar. Gelir kapısı olarak görmek hem zor hemde üzücü benim için. Ben hep geceleri gelirim makara sohbet için etkinlikte tadı tuzudur. @Hayatindibi ile günlerdir beraber sabahın körüne kadar buralardaydık. Kazanmasına çok sevindim.
Buradan başka kim vardı hakkına girmeyelim kimsenin de çekiliş konusuna tutuldularMevzu neydi
Deger bilmeyen Adam menfaatci Adam sahteksr Adam her yerde kendini bellı eder. Arkamdan laf ettirecegime parasiz Kal kimseye minnet etme. Benim felsefem budurBi eşşek de benım işte adamla 7 24 muhabbetimiz vardı onlar ıcın o zamanlar neler neler yaptım ıste bizden adam olmaz
@erhanbey22 adamın hasıMecburdum kardes sigarasizlik kotu bisey zor zamanimda yanimda olan @erhanbey22 ve @ertan01 adamdir 2side
erhanbey gerçekten çok düzgün biri forumda üye oldugum ilk günden beri görüyorum o adamıMecburdum kardes sigarasizlik kotu bisey zor zamanimda yanimda olan @erhanbey22 ve @ertan01 adamdir 2side
Aynen oyleBi insanı en kolay tanımanın yolu bu zaten parayı bulunca değişiyorsa bi bok olmaz o adamdan
Bisey derdim de ortam musgait değil 😁😁@erhanbey22 nerdesin sen kaldır şu kafayı ruletten artık
Katılıyorum ertanda adamın dibidiir cebınde 40 lirası olsun parasını paylaşır seninle güvenirim ona para konusunda değil herşeyiyle düzgün birisiMecburdum kardes sigarasizlik kotu bisey zor zamanimda yanimda olan @erhanbey22 ve @ertan01 adamdir 2side
kanka bizde bu forum da çoook kez para dağıttık 2 seneden fazla oldu bu foruma üyeyiz doğru çok kez seninle muhabbetimiz olmuştur ama görende sürekli 20 k 20 k çekiyorum 2 defa 15 çektim oda 1 sene olmuştur 50 bin liraya yakın banka da kredi borcumuz vardı dağıtıyoruz yani geri iddaaya basmıyoruz emin olMesela canberk canberki severdim az, cok muhabbetimiz vardı özelden yazardı knk şu şu forumda sana odul cıkmıs kacırdıgım olursa banada yaz vs diye konusurduk bak şu kaç aydır adam 20 k çekiyor en aşağı yatırımı 5 k hakkında hayırlısı olsunda adam bizi bi tarafına takmıyor onu geçtim selam almıyor la biz ne yaptık ben yine iyi düşünüyorum allah seni geri o bonus aradıgın günlere düşürmez inşallah dostum kazancın daim olsun
Dostum para kazanmana bişey demiyorum ben senin allah daha çok versin de muhabbeti kesmenizi anlamıyorum selam veriyoruz almıyorsunuz bunları anlamıyorum ne oluyor yani para varkenkanka bizde bu forum da çoook kez para dağıttık 2 seneden fazla oldu bu foruma üyeyiz doğru çok kez seninle muhabbetimiz olmuştur ama görende sürekli 20 k 20 k çekiyorum 2 defa 15 çektim oda 1 sene olmuştur 50 bin liraya yakın banka da kredi borcumuz vardı dağıtıyoruz yani geri iddaaya basmıyoruz emin ol
Muhabbeti kesmem ben para için emin ol kanka 12 saat günde çalışıyorum benim seninle konuştugumuz dönemler samimi oldugumuz dönemler 3-4 ay sokağa çıkma yasakları vardı çalışmıyordum günün 20 saati bu forumda takılıyordum günde 10-12 saat çalışınca emin ol foruma girip mesajları okuyamıyor insan yorgunluktanDostum para kazanmana bişey demiyorum ben senin allah daha çok versin de muhabbeti kesmenizi anlamıyorum selam veriyoruz almıyorsunuz bunları anlamıyorum ne oluyor yani para varken
Tamam benim 3 k yı yollarsın gerisini dağıtırsın ben takılıyorum ozaman kafams göreArkadaslar cekime hala izin gelmedi paparasinibyazip isi olanlar keyfine baksin para gelince aticam sans paralarinizi